Přeskočit navigaci

Snímací systémy pro automatizované obrábění

Rozměrová kontrola hotového odjehleného ozubeného kola sondou Renishaw RMP60

Díky sondě Renishaw RMP60 a softwaru Flexmill jsme dokázali vygenerovat program pro kompletní odjehlení všech námi vyráběných ozubených kol.

Katsa Oy (Finsko)

Technologie RENGAGE™

Rodina sond Renishaw pro obráběcí stroje s technologií RENGAGE nepřekonatelným 3D měřicím výkonem a submikronovou opakovatelností kombinuje přesné silikonové tenzometrické snímače s velmi kompaktní elektronikou pro dosažení vynikajícího výkonu.

Zrychlete měření na obráběcím stroji díky technologii SupaTouch

SupaTouch je inteligentní způsob optimalizace měřicích cyklů na obráběcích strojích. Maximalizuje produktivitu práce, šetří čas měření, snižuje zmetkovitost a vydělává peníze.

NC4+ Blue – bezkontaktní nástrojová sonda pro měření na stroji


Nástrojová sonda Renishaw NC4+ Blue je prvním průmyslovým využitím modrého laseru k tomuto účelu. Řešení, které navíc obsahuje zdokonalenou optiku je přihlášeno k patentové ochraně. Výsledkem je výrazné vylepšení přesnosti měření nástrojů a v důsledku také přesnější a účinnější obrábění součástí.

Aplikace pro obráběcí stroje

Společnost Renishaw vyvinula řadu aplikací pro chytré telefony, které usnadňují práci s měřicími systémy na obráběcích strojích - instalaci, konfiguraci, používání a údržbu.