Přeskočit navigaci

Systémy pro kalibraci a optimalizaci strojů

Kalibrace obráběcího stroje s kalibrátorem rotační osy XR20-W

Měřicí systémy Renishaw jsou zárukou kvality a spolehlivosti výrobků naší společnosti. Jejich hlavními přednostmi jsou snadnost použití, vysoká přesnost a účinnost měření.

StankoMachComplex (Rusko)

Vyrovnávací laserový systém XK10

Vyrovnávací laserový systém XK10 společnosti Renishaw byl vyvinut k použití během sestavování a seřizování obráběcích strojů. Systém XK10 je také výkonným nástrojem pro diagnostiku zdroje chyb po kolizi stroje nebo jako součást pravidelné údržby.

Víceosý kalibrátor XM-60

Laserový kalibrační systém XM-60 je schopen měřit geometrické chyby lineárních os stroje v šesti stupních volnosti současně. Představuje výkonný diagnostický nástroj pro měření všech geometrických chyb osy současně v jediném měřicím cyklu.

XL-80 Laserový interferometr

Laserový interferometr Renishaw XL-80 je výkonným nástrojem pro kalibraci souřadnicových měřících strojů, obráběcích strojů a dalších pohybových systémů.

Systém ballbar QC20-W

Ballbar představuje jednoduchý a rychlý způsob kontroly přesnosti polohování CNC obráběcích strojů podle mezinárodních norem. Uživatelům umožňuje testovat a sledovat přesnost a rychle diagnostikovat problémy a zdroje chyb vyžadující nápravu.

Systém XR20-W pro kalibraci rotačních os

Rychlé snímání a analýza dat z měření rotační osy kalibrátorem rotační osy XR20-W.

Se softwarem CARTO 3.0 lze víceosý kalibrátor Renishaw XM-60 použít také s kalibrátorem rotačních os XR20-W. Díky tomu je snadno použitelným a intuitivním softwarovým řešením pro všechny laserové kalibrační produkty Renishaw.