Přeskočit navigaci

Produkty a software pro průmyslovou automatizaci

Prozkoumejte, jak nabídka produktů a softwaru pro průmyslovou automatizaci společnosti Renishaw umožňuje realizovat plný potenciál robotů.

Společnost Renishaw v robotickém průmyslu

Vytvořili jsme produktovou řadu RCS pro dosažení konzistentní, snadné, rychlé a sledovatelné instalace. Tato řada vychází ze zavedené a spolehlivé technologie Renishaw.

Řada je určena pro trh průmyslové automatizace. Nabízí dvě možnosti: přenosné produkty "toolkit“ a trvale instalované produkty "in-process". Tyto produkty usnadňují nastavení robotů, kontrolu stavu a regeneraci robotických aplikací.

Práce s našim robotickým softwarem, softwarem RCS a produktovou řadou RCS podporuje celou řadu výrobců robotů.

Které produkty jsou pro potřeby vaší průmyslové automatizace nejvhodnější?

Produkty toolkit

Produkty používané na místě pro celou řadu úkolů ve více závodech

Renishaw RCS L-90 ballbar


RCS L-90

Zdokonalení přesnosti robotického systému a zvýšení rychlosti nasazení

Jediná souprava ballbar slouží pro zdokonalení přesnosti robotu, zvýšení rychlosti nasazení a sledování stavu robotu pomocí jednoduchých rutin. RCS Software Suite pracuje v koordinaci se softwarem robotu pro intuitivní vedení uživatele řadou testů.

Více o RCS L-90

Vyspělý systém ballbar RCS T-90 společnosti Renishaw


RCS T-90

Identifikace příčin nedostatečného výkonu robotu

Stativová konfigurace tří ballbarů. Systém se pořizuje jako doplněk sady RCS L-90. Provádí komplexní postupné testy. Prostřednictvím RCS Software Suite pořizuje důležité diagnostické informace.

Více o RCS T-90

Mezioperační produkty

Rádiová sonda RMP40, nástrojová sonda, přijímač RMI-QE a kabelem připojená sonda LP2 pro mezioperační měření v průmyslové automatizaci.


Řada RCS P

Minimalizace zásahů a použití mezioperačního měření pro automatizaci

Mezioperační produkty RCS jsou řešením pro trvalou instalaci technologie Renishaw uvnitř automatizované buňky. Prozkoumejte nabídku těchto produktů a možnosti jejich snadné integrace pro vytvoření metrologické smyčky uvnitř buňky.

Prozkoumejte řadu RCS P

Co je průmyslová automatizace?

Průmyslová automatizace hraje stále důležitější roli v nejrůznějších sektorech. Pro automatizaci výrobních procesů slouží robotika, řídicí systémy a flexibilní linky. Nahrazují zásahy člověka, zvyšují efektivitu procesů a zlepšují produktivitu. Integrace různých technologií jako jsou snímače, řídicí jednotky, robotika a software umožňuje sledování a řízení průmyslových procesů.

Cílem průmyslové automatizace je minimalizace chyb, zvýšení rychlosti výroby, snížení nákladů a zlepšení bezpečnosti. Toho lze dosáhnout umožněním autonomního provozu strojů a systémů při minimalizaci zásahů člověka. K příkladům aplikací průmyslové automatizace patří montážní linky, manipulace s materiálem, výrobní procesy a kontrola kvality.

A_robot-mounted_gripper_picking_up_Renishaw_encoder_housings_within_an_industrial_automation_cell

RCS Software Suite

Spusťte rychlé a snadné testy nastavení a diagnostiky s našim uživatelsky přátelským softwarem.

Provádějte testy nastavení a diagnostiky pomocí softwarem vedeného procesu

Hardwarové produkty RCS jsou podporovány softwarem RCS Software Suite. Tento software obsahuje specifické testy pro RCS L-90, RCS T-90 a řadu RCS P.

K dispozici je bezplatná verze softwaru pro průmyslovou automatizaci. Podporuje nastavení robotických systémů a definuje testy. Pro testování implementace produktů RCS je k dispozici řada placených možností.

RCS Software Suite ke stažení
Displej zobrazující stůl pro nastavení nástroje v buňce průmyslové automatizace s použitím RCS Software Suite
Oranžová grafika zvlnění

Podpora produktů a software pro průmyslovou automatizaci

Dokumentaci a video-průvodce k produktům RCS vyhledejte na našich stránkách technické podpory.

Získejte podporu produktů RCS

 

Kontaktujte ještě dnes náš prodejní tým

Vyplněním níže uvedeného formuláře získejte více informací a promluvte si s odborníkem.