Přeskočit navigaci

Produkty

Přesné měření a řízení procesů

Naše metrologické produkty pomáhají zlepšit parametry vašeho výrobního procesu, významně snižovat dobu potřebnou pro výrobu a kontrolu součástí a udržovat spolehlivý chod strojů. Naše systémy pro měření polohy a kalibraci umožňují výrobcům v oblasti průmyslové automatizace a pohybových systémů dodávat vysoce přesné a spolehlivé produkty.

Odměřování polohy

Renishaw nabízí celou řadu vysokorychlostních, absolutních a inkrementálních, lineárních a rotačních snímacích systémů, které uspokojí rozdílné požadavky na průmyslovou automatizaci.

Medicína

Společnost Renishaw používá svoje přesné konstrukční technologie pro prestižní zdravotnické aplikace.

Věda a výzkum

Přesná technologie k použití ve vědeckých aplikacích pro analýzu a výzkum.

Aditivní výroba (3D tisk kovu)

Aditivní výroba, které se také říká 3D tisk z kovu, je postup pro vytváření trojrozměrných součástí z digitálního souboru. Součást se zpravidla vytváří ukládáním či tuhnutím tenkých vrstev materiálu. Tato technologie umožňuje vyrábět složité tvary, jakých nelze dosáhnout 'tradičními' technologiemi, jako je odlévání, kování nebo třískové obrábění.

Aktivní finance od společnosti Renishaw

Společnost Renishaw nabízí flexibilní financování, které vám poskytne nízké počáteční kapitálové náklady a pevné měsíční platby po celou dobu životnosti vašeho zařízení.

Více informací