Přeskočit navigaci

Teplotní sonda RTP1 pro systém REVO®

Teplotní sonda RTP1 eliminuje potřebu snímačů teploty na dílci

Automatické měření teploty dílce na 5osé platformě CMM

RTP1 pro REVO v aplikaci pro automobilový průmysl

Teplotní sonda RTP1 významně zvyšuje flexibilitu měření teploty dílce na měřicím stroji. Lze ji automaticky zaměnit za libovolnou sondu REVO kdykoli v posloupnosti měření dílce nebo dávky. To uživatelům umožňuje automaticky zaznamenávat teplotu při měření dílce nebo změny teploty během kontrolního cyklu. Potom tedy lze přerušit kontrolu, dokud dílec nedosáhne přijatelné teploty.

Sonda pracuje v teplotním rozsahu 5 °C až 55 °C, má vestavěnou ochranu proti přejetí a díky kontinuálnímu polohování hlavice REVO ji lze umístit na prakticky libovolné místo dílce.

Specifikace produktu


Teplotní přesnost 25 °C0,5 °C
Rozsah měření teploty dílce5 °C až 55 °C
Typická doba měření teploty
< 10 sekund

Specifikace prostředí


Rozsah provozních teplot+10 °C až +40 °C
Rozsah skladovacích teplot-25 °C až +70 °C
Provozní vlhkost
0% až 80% (nekondenzující)
Skladovací vlhkost
0% až 80% (nekondenzující)



RTP1 - popis systému

Port RCP TC-2

RCP TC-2

Teplotní sonda RTP1 je plně kompatibilní s výměnným zásobníkem MRS2 a je automaticky zaměnitelná se všemi dalšími sondami, které jsou pro systém REVO k dispozici.

Teplotně kontrolovaný port RCP TC-2 udržuje sondu RTP1 uloženou při provozní teplotě a je kompatibilní se systémy zásobníků MRS a MRS2 společnosti Renishaw.

Rozšířená záruka

Pro váš klid nabízíme pro CMM produkty až tříletou záruku. Rozšíření záruky lze sjednat během prvních tří měsíců od zakoupení. Kontaktujte svého prodejce.

 

Právě se díváte na sondu RTP1. Mohou vás také zajímat informace o dalších sondách REVO; ultrazvuková sonda RUP1, optická sonda RVP, sonda pro měření drsnosti povrchu SFP2, sortiment sond RSP2 nebo RSP3.