Přeskočit navigaci

Zásady společnosti Renishaw v hospodářské soutěži

Naše globální zásady hospodářské soutěže jsou určeny pro výklad klíčových rizik souvisejících s hospodářskou soutěží a zaručují všem našim zaměstnancům a širší skupině partnerů vždy ochranu zdravé soutěže slušným a otevřeným jednáním na otevřených konkurenčních trzích.

Společnost Renishaw je vždy plně zavázána k plnění veškeré soutěžní legislativy. Renishaw Group nepřehlíží žádné aktivity, které mohou zamezit, omezit nebo deformovat soutěž.


Právní oddělení skupiny Renishaw a tajemník společnosti schválili naše zásady hospodářské soutěže, na které dohlíží a poskytuje jim podporu skupinový pověřenec v naší centrále ve Velké Británii a dále pak lokální pověřenci v dalších zemích, ve kterých působíme.


Naše zásady hospodářské soutěže jsou založeny na principech a platí pro všechna obchodní jednání a transakce ve všech zemích, kde působí skupina Renishaw Group (jsou předmětem lokální legislativy a praxe). Tyto zásady se vztahují na všechny osoby vykonávající činnost pro společnost Renishaw, včetně dočasných zaměstnanců, smluvních partnerů, studentů na stážích, zprostředkovatelů a třetích stran, které jednají jménem kterékoli společnosti ze skupiny Renishaw (podle Manuálu týkající se kontroly nad skupinou Renishaw).


Předmětné zásady lze najít v dokumentu níže.


Související dokumenty