Přeskočit navigaci

Vysoký výkon, multisenzorová platforma

Sonda RSP2

RSP2 je speciální lehká sonda pro použití v REVO, která nabízí 2D skenování a 3D dotekové spínací měření. Sondu RSP2 lze používat s doteky v rozsahu od 175 mm do 500 mm.

REVO a RSP3 a RSP3-6

Sondy RSP3 a RSP3-6 pro systém REVO umožňují 3D skenování a použití lomených doteků.

Sortiment sond RSP3 umožňuje použití doteků různých délek. Sonda RSP3-6 umožňuje měření ve velmi hlubokých otvorech.

REVO a bezdoteková optická sonda RVP

Sonda RVP doplňuje systém REVO o bezkontaktní měření. Bezkontaktní optické měření je pro některé specifické aplikace výhodnější než tradiční dotekové měření.

REVO a sonda SFP2 pro měření drsnosti povrchu

Automatizované měření drsnosti povrchu sondou SFP2 nabízí značné úspory času, méně manipulace s díly a vyšší návratnost investice do měřicího stroje. Systém REVO díky sondě SFP2 činí z měření drsnosti povrchu nedílnou součást měřicího procesu na souřadnicovém měřicím stroji.

Sonda RFP

Optická sonda RFP pro systém REVO přináší na souřadnicový měřicí stroj možnost měření strukturovaným světlem. Sonda RFP umožňuje kontrolu libovolných povrchů a složitých geometrických tvarů definovaných vysokou hustotou měřicích bodů.

3osá a 5osá technologie souřadnicových měřicích strojů

Společnost Renishaw, která je expertem v oboru metrologie, vyvinula jedinečnou 5osou technologii CMM, která synchronizuje pohyb os stroje X, Y a Z a dvou os měřicí hlavy. Takže místo pohybů celého stroje vysokými rychlostmi může být pohyb stroje plynulý a nepřetržitý, zatímco měřicí hlava vykonává svoji práci.

5osá CMM technologie Renishaw se dodává jako součást 5osého spínacího dotykového systému PH20, jakož i s multisenzorovým systémem REVO, který nabízí bezkontaktní měření, vysoce rychlé dotykové snímání a měření drsnosti povrchu v rámci jediné platformy.

Přehled technických vlastností 5osého multisenzorového systému REVO

Na rozdíl od běžných metod CMM měření využívá 5osý měřicí systém REVO synchronizovaný pohyb os souřadnicového měřicího stroje a os hlavice k minimalizaci dynamických chyb při mimořádně vysokých rychlostech měření.

Zatímco hmoty měřicího stroje se pohybují pomalu v lineárních osách, lehká hlavice REVO-2 vykonává rychlé rotační pohyby. K hlavě patří i unikátní snímací sonda citlivá na velikost přítlaku, která dále zvyšuje přesnost a výkon měření.