Přeskočit navigaci

Upínací stavebnice pro optické měřicí stroje

Upínací stavebnice Renishaw pro optické systémy a naše akrylové základní desky umožňují zadní osvětlení a jasné zobrazení obrobku optickými systémy a multisenzorovými stroji. Zjistěte více, jak vám můžeme pomoci se zdokonalením optické kontroly vašeho stroje.

Upínací stavebnice pro optické systémy

Zkompletujte váš optický systém pomocí našich upínacích stavebnic pro optické systémy, Quickload™ corners a akrylových základních desek odolných vůči poškrábání.

Upnutí obrobku se zřetelným zobrazením

Upínací stavebnice pro optické systémy pro Micro-Vu, Mitutoyo, Nikon, Optical Gauging Products a systémy ZEISS poskytují opakovatelné a bezpečné uchycení obrobků libovolné velikosti, tvaru a typu pro měření našimi optickými systémy. Upnou nejrůznějšími způsoby i ty nejmenší obrobky při současném zachování zřetelného zobrazení dílce.

Všestrannost
Společnost Renishaw má širokou nabídku modulárních metrologických upínacích prvků, určených k upnutí i těch nejmenších obrobků při zachování maximální viditelnosti a přístupu k sondě, bez zakrytí kritických charakteristik.

Zkrácení času kontroly
Udržujte obrobky ustavené na více základních deskách, zapínejte a vypínejte stroj během sekund. Tím se minimalizují prostoje během čekání na upnutí. Pro větší flexibilitu lze na Quickload corners používat jak modulární tak zakázkové základní desky.

Pro snadné zobrazení
Hrany QuickLoad corner jsou zoubkované. Dílce lze snadno kontrolovat, když jsou pomocí komponent upínací stavebnice Renishaw instalovány přímo proti tomuto zoubkování, což umožňuje plný přístup kolem obrobku.

Reprodukovatelná ustavení obrobku
Identické upínaní eliminuje vliv nahodilých chyb procesu a je důležité pro zvýšení opakovatelnosti a přesnosti kontroly. Díky alfanumerickému označení základních desek a upínacích komponent lze upnutí obrobku přesně dokumentovat a reprodukovat.

Pro upnutí obrobku v optickém systému je zapotřebí Quickload corner, základní deska a upínací sada. Upínací sadu vybírejte podle typu obrobků, které budete upínat, vašeho stroje a aplikace. V závislosti na povaze upínaného obrobku mohou být také zapotřebí další komponenty.

Jak nakoupit?

V našem internetovém obchodu můžete objednávat 24/7. Nákupem online získáte výhodu rychlé dodávky upínačů pro optické systémy

Nakupujte online

Možnosti objednání

Pro koupi pošlete kontaktní formulář pro konzultaci s našim lokálním prodejním týmem.

Alternativně můžete zakoupit řadu snímacích systémů pro obráběcí stroje a příslušenství v našem internetovém obchodě 24/7.

Kontaktujte nás internetový obchod

Dílec upevněný v upínacím systému QLC pro optické systémy

Uvědomte si, že naše modulární a zakázkové upínací systémy zvyšují měřicí kapacitu, opakovatelnost a přesnost měření. Lze je snadno, rychle a opakovaně sestavit. Upínací systémy Renishaw mohou být kompletním řešením vašich požadavků upínání.

QuickLoad corners zjednodušují upínání

Upínací stavebnice Renishaw QuickLoad corner poskytují opakovatelné a bezpečné upevnění obrobku libovolné velikosti, tvaru nebo typu pro měření optickým systémem. Upnou nejrůznějšími způsoby i ty nejmenší obrobky při současném zachování zřetelného zobrazení dílce.

Proč používat QuickLoad corner?

  • Vkládání a vyjímáni během několika vteřin díky rychloupínacím magnetům
  • Snadné zajištění na optickém stolku pomocí montážních otvorů zajišťujících opakovatelné ustavení
  • Ideální pro více uživatelů
  • Jednoúčelové desky pro úsporu času
  • Flexibilita jak modulárních, tak zakázkových desek
  • Maximální opakovatelnost a reprodukovatelnost při použití QuickLoad corner s označenými komponentami a alfanumerickými deskami
  • Krátká návratnost investice
OGP QuickLoad corner
Sestavení upínací stavebnice pro optické systémy QuickLoad™ corner
Ustavení více dílců na quick load corner

Ustavení upínacího prvku

Krok 1: Vyberte QuickLoad corner

Přípravky QuickLoad corner se dodávají v různých tvarech určených pro specifické modely optických systémů. Souprava je navržena tak, aby lícovala s levým spodním rohem optického stolku a umístěním jeho montážních otvorů. Montážní otvory jsou připraveny pro většinu známých značek optických systémů, takže je zajištěna správná velikost a lícování.

Vnitřní hrany QuickLoad corner jsou zoubkované, takže obrobky lze osadit přímo proti nim a upevnit elementy stavebnice Renishaw se závity M4, M6 nebo 1/ 4 -20 pro rychlou s snadnou kontrolu.

Krok 2: Vyberte základní desku

Plexisklové upínací desky Renishaw jsou opatřeny zapuštěnými ocelovými kolíky, které přesně dosedají na magnety soupravy QuickLoad corner. To umožňuje rychlou, snadnou montáž a demontáž desek ze stroje. Lze volit ze dvou typů upínacích desek:

  • Více otvorů: nabízí více možností při sestavování upínacích stavebnic a současné kontrole více dílců; volný prostor k prosvícení je uprostřed desky.
  • Více oken: větší počet oken zajišťuje prosvícení malých součástí.

Krok 3: Vyberte sadu součástí

Upínací prvky pro optické systémy Renishaw lze zakoupit v předkonfigurovaných soupravách. Soupravu tvoří sada komponent určených k upevnění malých složitých obrobků, železných či neželezných.

Naše upínací prvky se dodávají se závitem M4, což zaručuje kompatibilitu se širokým spektrem aplikací.


Nakupujte online

Krok 4: Vyberte další komponenty

Další upínací prvky lze zakoupit samostatně a používat souběžně s předkonfigurovanou sadou komponent. Upínací elementy jsou snadno nastavitelné a zabezpečují pevné přichycení dílce při použití minimální síly, aby nedošlo k poškození nebo deformaci. Široký sortiment komponent přináší mnoho variant při sestavování upínacího přípravku tak, aby byl zajištěn přístup sondy k měřeným prvkům dílce.

Nenašli jste, co jste hledali?

Jsme schopni dodat zakázková řešení upínačů pro optické systémy, včetně zakázkových QuickLoad™ corners nebo záměnných upínačů pro optické systémy.

Formulář zakázkového požadavku

Další zdroje

Kontaktujte ještě dnes náš prodejní tým

Kontaktujte vaše místní zastoupení společnosti Renishaw získejte více informací a promluvte si s odborníkem.