Přeskočit navigaci

Modernizujte váš Ramanův přístroj

Proč modernizovat váš přístroj?

Jedinečná flexibilita Ramanových systémů společnosti Renishaw umožňuje modernizace prostřednictvím široké nabídky volitelných možností, funkcí a příslušenství. Váš systém může růst podle vašich potřeb a zajišťovat spolehlivé řešení bez ohledu na náročnost nebo rozmanitost vašich aplikací.

Software

Společnost Renishaw soustavně vyvíjí svůj software WiRE™ a doplňuje jej skvělými novými funkcemi, které poskytují speciální možnosti. Aktualizujte váš software WiRE na nejnovější verzi a poskytněte svému Ramanovu systému vyšší výkon.

Tvorba chemických obrazů

Konfokální Ramanův mikroskop inVia podporuje mnoho možností generování Ramanových obrazů. Doplňte nejlepší metodu analýzy vašich vzorků pro zajištění prostorové informace, kterou hledáte.

Lasery

Konfokální Ramanův mikroskop podporuje až tři laditelné lasery na standardní kinematické základně systému a má možnosti dalšího doplnění. Dbejte na to, abyste pro vaše aplikace měli nejlepší lasery.

High speed encoded stage (HSES)

Motorizovaný stolek HSES, navržený speciálně pro rychlé mapování StreamLine, umožňuje vysoce přesné polohování vzorku. Nové akcelerační algoritmy pohybují stolkem rychle, přesně a opakovatelně v celém rozsahu dráhy.

Doplňte HSES pro urychlení vašich analýz a zajištění přesného polohování vzorků i pro ty nejmenší prvky.

Filtry

Renishaw optimalizuje svoje sady standardních filtrů pro vysokou optickou účinnost. Jestliže potřebujete provádět speciálnější analýzy (jako např. měření s nízký vlnočtem pomocí našich filtrů Eclipse), vyberte si z naší obsáhlé nabídky volitelných filtrů. Přídavné filtry můžete doplňovat bez ovlivnění výkonu a flexibility.

Příslušenství

Nabízíme širokou nabídku příslušenství, které vám pomůže při vašich experimentech.

To je jen několik dostupných modernizací a příslušenství. Sdělte nám prosím vaše specifické požadavky, abychom vám mohli doporučit nejlepší řešení.