Přeskočit navigaci

Technologie pro ustavení sondy

Technologie pomáhající konfigurovat nástrojové spínací dotekový sondy Renishaw

Opti-Logic™

Opti-Logic je proces vysílání a příjmu dat z nových aplikací Nastavení sondy Renishaw pro chytré telefony do sondy pro obráběcí stroje prostřednictvím světelných impulzů.

Aplikace Nastavení sondy slouží k prohlížení a konfigurování nastavení sondy nebo spojení rádiové sondy s interfacem RMI-Q nebo RMI-QE. Procesem Opti-Logic vedou uživatele jednoduché nabídky a animace.

Snadno ovladatelná technika Opti-Logic poskytuje uživatele významné výhody zejména v situacích, kdy je vyžadováno konfigurování více sond současně.

Opti-Logic je podporována novou řadou QE rádiových sond pro obráběcí stroje.

Trigger Logic™

Trigger Logic je metoda konfigurování sondy pro specifickou aplikaci. Trigger Logic se aktivuje vložením baterie do sondy a následnou posloupností výchylek doteku (spouštění) pro systematické vedení uživatele různými možnostmi a nabídkami konfigurace.

Aplikace Nastavení sondy společnosti Renishaw zjednodušuje postup tím, že jasnými, podrobnými vizuálními pokyny vede uživatele procesem Trigger Logic.

Trigger Logic lze také použít pro spojení rádiové sondy s interfacem RMI-Q/RMI-QE nebo k prohlížení aktuálních nastavení sondy.

ReniKey

Software ReniKey byl navržen pro zjednodušení procesu spojení mezi interfacem RMI-Q/RMI-QE a rádiovou sondou Renishaw.

Software ReniKey odstraňuje nutnost restartovat obráběcí stroj při spojení rádiové sondy s jejím interfacem a poskytuje snadné řešení pro spojení více rádiových sond s jedním interfacem RMI-Q/RMI-QE.

Software ReniKey (objednací číslo A-5687-5000) můžete získat u vašeho zastoupení společnosti Renishaw. Tato softwarová sada obsahuje makrocykly ReniKey určené pro celou řadu CNC řídicích systémů obráběcích strojů.