Přeskočit navigaci

Produkty pro Ramanovu spektroskopii

Vzhledem k vysoké kvalitě přístrojů a inovativním technologiím, poskytujícím nejlepší výsledky, si vědci a konstruktéři vybírají společnost Renishaw jako svého partnera Prozkoumejte naši nabídku přístrojů a vyberte si Ramanův spektrometr, který nejlépe vyhovuje Vašim požadavkům.

Ramanovy přístroje

Analysing data from the inVia

Konfokální Ramanův mikroskop inVia

Náš výzkumný Ramanův mikroskop inVia navržený, vyvinutý a zdokonalovaný již více než dvě desítky let, poskytuje nejlepší data v nejkratším čase. Podívejte se, jak lze mikroskop inVia konfigurovat i pro nejnáročnější Ramanova měření.

Ramanův mikroskop inVia

Shromažďování dat o interface inLux SEM Raman

Interface inLux™ SEM Raman

Interface inLux™ SEM Raman umoňuje měření Ramanových spekter v komore skenovacího elektronického mikroskopu (SEM). Nyní můžete měřitt Ramanova spektra, která dokáži vytvářet 2D a 3D Ramanovy mapy při současném zobrazování vzorku v SEM.

Interface inLux

Virsa Raman analyser with probe

Ramanův analyzátor Virsa™

Ramanův analyzátor Virsa je přenosný systém s optickou sondou. Je vhodný pro Ramanovu analýzu mikroskopických i větších vzorků. Ramanův analyzátor Virsa poskytuje výkon výzkumného Ramanova mikroskopu pro velké nebo nepřenosné vzorky na místě.

Ramanův analyzátor Virsa

Analyzátor Virsa se sondou

Ramanův analyzátor Virsa™ pro monitorování bioprocesů

Analyzátor Virsa je zvláště vhodný pro průběžné monitorování bioprocesů. Zjistěte, jak může Ramanova analýza s analyzátorem Virsa pomoci při zavedení procesní analytické technologie (PAT) US FDA.

Analyzátor Virsa pro monitorování bioprocesů

RA802 Pharmaceutical raman analyser

Farmaceutický analyzátor RA802

Farmaceutický analyzátor RA802, zkonstruovaný výhradně pro farmaceutický průmysl, je snadno ovladatelný Ramanův spektrometr s vysokou průchodností, který poskytuje chemické informace ze vzorků.

Farmaceutický analyzátor RA802

RA816 Biological Raman analyser

Biologický analyzátor RA816

Biologický analyzátor RA816, zkonstruovaný specificky pro biologické a klinické účely, lze použít pro identifikaci a vyhodnocení biochemických změn spojených se vznikem a postupem nemoci.

Biologický analyzátor RA816


Webový seminář: Výběr Ramanova spektrometru

Zjistěte, v čem spočívá kvalita Ramanova přístroje. Naši odborníci na Ramanovu spektroskopii vám to předvedou na konfokálním Ramanově mikroskopu inVia™.

Přehrát

 

Další informace

Hand adjusting a Raman microscope

Příslušenství

Dodáváme široký sortiment příslušenství, které umožní přizpůsobit Ramanova měření vašim experimentálním požadavkům.



Příslušenství

Virsa grafen Raman

Software

Software WiRE™ společnosti Renishaw nejenom řídí naše zcela automatizované Ramanovy přístroje, ale obsahuje také výkonné zpracování dat a analytické balíčky.

Raman software

Raman image of shaving cream

Klíčové technologie

Ve spektroskopických produktech je použito mnoho patentovaných inovací. Prozkoumejte klíčové technologie použité v našich Ramanových systémech.



Klíčové technologie

Chcete se dozvědět více?

Naši místní zástupci jsou připraveni odpovědět na vaše dotazy. Kontaktní informace a důležité dotazníky získáte na níže uvedeném odkazu:


Kontaktujte nás

Získejte poslední novinky

Udržujte si aktuální přehled o našich nejnovějších akcích, webových seminářích, poznámkách k aplikacím a uvádění nových produktů.




Přihlaste se k odběru