Přeskočit navigaci

Ozvěte se

Služba pro hlášení nekalého jednání (whistleblowing) společnosti Renishaw


Kdo se může ozvat?

Službu mohou využít všichni zaměstnanci a bývalí zaměstnanci skupiny Renishaw, včetně zaměstnanců na plný i částečný úvazek, smluvních a dočasných zaměstnanců a stážistů. Tato služba je k dispozici také externím zúčastněným stranám, včetně dodavatelů, distributorů, agentů, prodejců a spolupracujících partnerů.


Kdy se mám ozvat?

Měli byste se ozvat, když uvidíte nebo uslyšíte něco, o čemž se domníváte, že je v rozporu s naším Obchodním kodexem společnosti Renishaw, nebo něco, co se jeví jako nezákonné nebo neetické. Příklady případů, kdy byste se měli ozvat, najdete v dokumentu se zásadami programu „Ozvěte se".


Jak se mám ozvat?

Hlášení můžete podat (anonymně, pokud si to přejete) pomocí bezplatného telefonního čísla nebo prostřednictvím on-line formuláře, a to 24 hodin denně, 7 dní v týdnu, 365 dní v roce. Tuto službu poskytuje společnost NAVEX Global, špičkový poskytovatel v oblasti etických a oznamovacích služeb.

Službu můžete použít kdekoli prostřednictvím webové stránky https://renishaw.ethicspoint.com

Zaměstnanci společnosti Renishaw, kteří nemohou nebo si nepřejí používat službu NAVEX Global k hlášení svých obav, by si měli pročíst dokument se zásadami programu „Ozvěte se", kde najdou podrobnosti o alternativních způsobech, jak podat hlášení.

QR kód programu „Ozvěte se“


Chcete-li podat hlášení nebo sledovat další vývoj, naskenujte tento kód pomocí svého mobilního zařízení.

Související dokumenty