Přeskočit navigaci

Servis a opravy laserových snímačů

Servis a opravy

Před odesláním dílů k opravě nebo výměně se spojte s našim týmem technické podpory. Než se rozhodnete odeslat díl k opravě společnosti Renishaw, snažte se vždy pokud možno vyřešit problémy nejdříve telefonicky nebo e-mailem, aby bylo narušení vašeho provozu minimální.

Společnost Renishaw nabízí úplné spektrum služeb, nezbytných k zajištění trvalé přesnosti vašeho zařízení v souladu s požadavky záruky kvality. Všechny opravy laserových snímačů provádějí naši zkušení technici v našem servisním středisku ve Velké Británii. Kromě služby standardních oprav je dostupná také možnost Repair By Exchange (RBE), jako varianta umožňující úsporu nákladů.

Oprava výměnou (Advance RBE)

Prostřednictvím této služby vám vaše vadné zařízení vyměníme za jiný funkční produkt. Tento způsob opravy minimalizuje dobu čekání na opravu a umožňuje vám rychlý návrat k produkci. Chcete-li využít této možnosti, zavolejte vaši místní pobočku společnosti Renishaw. Sdělte nám sériové číslo vašeho systému, objednejte si opravu výměnou a my vám dodáme náhradu. Vaše formální objednávka a původní vadný díl by měly být předány společnosti Renishaw co nejdříve.

Služba RBE umožňuje zákazníkům rychlou výměnu vadných výrobků a snížení nákladů na prostoje.