Přeskočit navigaci

REVO RSP3-6 - skenovací sonda s prodlouženým dosahem

Dlouhá prodloužení sond umožňují v kombinaci s 5osými pohyby lepší přístup k měřené součásti. Výměnné moduly poskytují vyšší flexibilitu.

Modul RSP3-6 přináší kombinaci dlouhých prodloužení a 5osého pohybu. Umožňuje přístup k velmi hlubokým vývrtům. Díky tomu je ideální pro kontrolu velkých dílců, jako například motorových bloků nebo těžkých strojů ve stavebním, důlním, automobilovém nebo zbrojním průmyslu.

RSP3-6 se dodává s držáky doteků pro aplikace vyžadující přímá a zalomená prodloužení a lze ji používat pro dotekové i skenovací aplikace. Modul je kompatibilní se všemi dalšímu sondami pro REVO. Flexibilita umožňuje zvolit pro jakoukoliv měřicí úlohu vždy optimální nástroj. Vše při jednom upnutí na jednou měřicím stroji.

Dosah

Přímá prodloužení umožňují dosah měření až 800 mm od středu otáčení osy A hlavice REVO. Zalomená prodloužení nabízejí dosah až 600 mm.

Přesnost

Tvarová chyba typicky menší než 10 µm (filtrovaná) a chyba průměru méně než 5 µm při skenování 50 mm kalibračního kroužku rychlostí 5 mm/s - 10 mm/s. Při kontrole stejným kalibračním kroužkem produkuje spínací dotekové měření typickou chybu tvaru a průměru 3 µm.

RSP3-6 související produkty

Rozšířená záruka

Pro váš klid nabízíme pro CMM produkty až tříletou záruku. Rozšíření záruky lze sjednat během prvních tří měsíců od zakoupení. Kontaktujte svého prodejce.

Videa