Přeskočit navigaci

REVO-2 RVP optická sonda

Zvýšení výkonu 5osého měření pro bezkontaktní měřicí aplikace.

Bezkontaktní měření

Sonda RVP s modulem VM10

Bezkontaktní optické měření je pro některé specifické aplikace výhodnější než tradiční dotekové měření. Díly vyrobené z tenkých plechů nebo součásti s velkým počtem malých otvorů o průměru až 0,5 mm jsou díly, u kterých by dotekové měření bylo obtížné.

Sonda REVO-2 RVP doplňuje stávající možnost dotekového spínání, vysoce rychlého dotekového snímání a měření drsnosti povrchu systému REVO o bezdotekovou kontrolu. Použití 5osého pohybu a neomezeného polohování hlavy REVO-2 mimořádně zvyšuje výkon a možnosti souřadnicového měřicího stroje.

RVP - bezdoteková optická sonda pro REVO-2

Moduly VM10 a VM11 RVP

RVP je snímací součást systému, která v sobě ukrývá 1,3 megapixelový snímač CMOS a procesor digitálního signálu. Snímač CMOS uvnitř sondy zachycuje velké množství světla i při krátké expozici; to vede k rychlejšímu získání snímku a rychlejšímu měření.


Systém RVP obsahuje dva optické moduly s jedinečnými funkcemi. Mezi běžné použití modulu VM10 patří kontrola dílů z tenkého plechu, jako jsou kryty spalovacích komor leteckých motorů, zatímco modul VM11-2 umožňuje kontrolu laserem vrtaných chladicích otvorů v lopatkách a součástech leteckých motorů.

RVP v činnosti

Informace o produktech

Rozšířená záruka

Pro váš klid nabízíme pro CMM produkty až tříletou záruku. Rozšíření záruky lze sjednat během prvních tří měsíců od zakoupení. Kontaktujte svého prodejce.

 

Právě se díváte na sondu RVP. Mohou vás také zajímat informace o dalších sondách REVO; SFP2 sonda pro měření drsnosti povrchu RUP1 ultrazvuková sonda, RSP2 nebo sortiment sond RSP3.