Přeskočit navigaci

Nový optický přijímač pro více sond od společnosti Renishaw

pondělí 22. května 2017

Společnost Renishaw, přední světový výrobce strojírenské technologie, představí na veletrhu EMO Hannover 2017 (18.–23. září, hala 6, stánek B46) nový optický komunikační modul pro obráběcí stroje.

Představením nového přijímače OMM-2C s instalací na vřeteno, který navazuje na velmi úspěšný systém přijímače optické sondy OSI/OMM-2, budete mít k dispozici kompaktní a pohodlné řešení umožňující instalaci až tří obrobkových sond Renishaw pro obráběcí stroje s optickým přenosem signálu a komunikací přes jeden přijímač.

Provedení systému zajišťuje odolný provoz v jakémkoli provozním prostředí. Využití technologie modulovaného optického přenosu signálu od společnosti Renishaw nabízí bezkonkurenční odolnost proti rušení světlem, zatímco volitelná integrovaná ofukovací tryska zajišťuje, že průzory přijímače zůstanou čisté a bez případných usazenin za účelem nepřerušené komunikace systémů.

Boční a čelní LED diody poskytují uživatelům neustálou, zřetelnou a jednoduchou signalizaci stavu systému viditelnou z libovolného místa kolem obráběcího stroje.

Nový přijímač OMM-2C je vybaven stejným konektorem jako předchozí verze OMI-2C. Také fyzické rozměry obou přijímačů jsou shodné. Díky tomu lze novým přijímačem modernizovat již provozované systémy.

Systém je kompatibilní s libovolnou kombinací obrobkových a nástrojových sond Renishaw s optickým přenosem, které fungují v modulovaném režimu. Flexibilita systému je rozšířena možností provozu v tandemovém režimu s dalším přijímačem OMM-2C, nebo s přijímačem OMM 2.

Dokumenty ke stažení

Chcete-li získat více obrazů, videí nebo informací o společnosti Renishaw a jejích produktech, navštivte náš Media Hub.