Přeskočit navigaci

Software pro 3D modelování upínání

FixtureBuilder společnosti Renishaw je software pro 3D modelování upínání pro tvorbu nastavení upínacích prvků. Nabízí funkci 'Build it' pro generování pracovních pokynů a podporu off-line programování pro CMM, měřicí systém Equator™ a optickou kontrolu.

Představujeme FixtureBuilder 8.1

Naše nová služba softwaru pro 3D modelování nabízí 12měsíční subskripci, která vám umožní využívat nové funkce.

Stažení a aktivace softwaru FixtureBuilder

Proč software Renishaw FixtureBuilder?

FixtureBuilder společnosti Renishaw je uživatelsky přátelský software pro tvorbu upínacích systémů, který lze integrovat do kontrolního softwaru. Díky možnosti vytvoření virtuálního upínacího systému může uživatel vytvořit ustavení upínacího systému před vlastní výrobu dílců. Funkce 'Build it‘ kromě toho vytvoří sadu pracovních pokynů které zajistí, že bude kdokoli schopen snadno opakovaně vytvořit spolehlivý a opakovatelný upínací systém. Při navrhování a dokumentování svých modulárních upínacích prvků mají uživatelé přístup ke kompletnímu katalogu prvků upínacích stavebnic Renishaw.

Tento software umožňuje importovat CAD model kontrolovaného obrobku a vytvořit kolem něj model upínacího systému. Celá sestava, společně s kontrolovaným obrobkem, může být následně exportována do metrologického programovacího softwaru. FixtureBuilder podporuje většinu CAD formátů, včetně IGES, SAT a STEP.

Software FixtureBuilder nabízí zákazníkům mnoho výhod založených na mimořádném porozumění společností Renishaw metrologii, měření a kontrole obrobků.

Nová subskripční služba

Při koupi metrologických upínacích prvků nebo balíčků mohou zákazníci nyní využít výhod bezplatné 12měsíční subskripce tohoto snadno dostupného softwaru pro plánování upínání. Více informací vám poskytne místní zástupce společnosti Renishaw.

Uvědomte si, že naše modulární a zakázkové upínací systémy zvyšují měřicí kapacitu, opakovatelnost a přesnost měření. Lze je snadno, rychle a opakovaně sestavit. Upínací systémy Renishaw mohou být kompletním řešením vašich požadavků upínání.

Školení a podpora

Pokud potřebujete jakoukoli pomoc při aktivaci vaší subskripce, přejděte na naše stránky školení a podpory. Zde najdete řadu školicích videí s podrobným výkladem některého z našich expertů na upínání. Školicí videa obsahují výklad k hlavním a snadno použitelným funkcím softwaru FixtureBuilder, a jak nejlépe používat software pro 3D modelování.

Školení a podpora

Rodina produktů FixtureBuilder

Náš uživatelsky přátelský software pro 3D modelování upínacích prvků je integrován s kontrolním softwarem pro ustavování upínacích prvků před vlastní výrobou obrobků. Přejděte k naší rodině produktů pro 3D modelování, kde si můžete prohlédnout naše subskripce, stálé licence a mnoho dalšího.

Rodina produktů FixtureBuilder

Sledujte naše video FixtureBuilder, kde se dozvíte více o tomto softwaru.

Snadné používání

Přehledné knihovny
Všechny standardní základní desky a komponenty upínacích systémů jsou přehledně uspořádány do katalogů, rozděleny podle kategorií součástí a velikosti závitu a označeny objednacími kódy.


Funkce přetahování „drag and drop“
Jednoduše přetáhněte komponenty na upínací desku. Technologie *SmartSnap® automaticky vyrovná komponent a označí souřadnice odpovídajícího otvoru v upínací desce.


Rychlá manipulace
Software TriBall®* umožňuje uživatelům softwaru FixtureBuilder nezávisle přemísťovat obrobky ve 3D pracovním prostoru.


Vyrovnání dílce
Snadno ovladatelná funkce umožňuje přesné umístění a vyrovnání kontrolovaných obrobků na upínacím přípravku. Výběr dostupných režimů zahrnuje režimy vyrovnat (align), sdružit (mate), soustředně (concentric), tangenciálně (tangent) atd.

* SmartSnap® a TriBall® jsou registrované ochranné známky společnosti IronCAD.

Flexibilita

Kompatibilita se 3D CAT
Software FixtureBuilder nabízí schopnost importovat a exportovat CAD modely (Parasolid, Step, ACIS, STL, IGES, atd.).


Splňují standardy kvality
Zdokonalte váš soulad se standardy kvality. Funkce „Build it“ je jednou z klíčových výhod, které jsou dostupné všem uživatelům softwaru FixtureBuilder. Vytváří kompletní kusovníky a pracovní pokyny pro každou upínací sestavu a zaručuje bezproblémovou funkčnost a kompatibilitu s kontrolními programy průmyslového standardu.


Uživatelské knihovny
Uživatelé mohou vytvářet upínací sady a vlastní upínací desky a ukládat je do uživatelských knihoven pro budoucí použití jako referenční sestavy.


Manipulační podpora QuickLoad
Rychlé, snadné a opakovatelné navrhování kontrolních upínacích přípravků pro obrobky upevněné na více upínacích deskách pomocí manipulačního systému QuickLoad,


Stažení FixtureBuilder

FixtureBuilder 8.1
FixtureBuilder 8.1 upínací stavebnice pro CMM
FixtureBuilder 8.1 upínací stavebnice

Další zdroje

Kontaktujte ještě dnes náš prodejní tým

Kontaktujte vaše místní zastoupení společnosti Renishaw získejte více informací a promluvte si s odborníkem.