Přeskočit navigaci

Renishaw expanduje ve své působnosti v Evropské unii

Prosince 2020

V několika uplynulých letech jsme v Renishaw věnovali veliké úsilí přípravě na Brexit. Naše pozornost jsme zaměřili na zabezpečení spolehlivého a jednoduchého doručování našich výrobků a efektivní zákaznický servis. Díky tomu, jsme my v Renishaw i vy, naši zákazníci, připraveni na dobu po Brexitu. Ať již proběhne „s dohodou“ nebo bez ní.

Skupina Renishaw má 79 poboček v 37 zemích. Celkem Renishaw zaměstnává více než 4 400 zaměstnanců po celém světě. Naše výrobní závody se nacházejí ve Velké Británii, Irsku, Německu, USA a Indii. Společnost Renishaw realizuje přibližně 95% svého celkového prodeje mimo Velkou Británii a má více než 45 let zkušeností v mezinárodním obchodě. Krátce po referendu o ukončení členství Velké Británie v EU dne 23. června 2016 vydalo představenstvo společnosti pokyn k vytvoření pracovního týmu pro Brexit. Tento tým se zabýval vyhodnocením rizik spojených s vystoupením Spojeného království z EU a přijal opatření k očekávaným dopadům na výrobu, logistiku i dodavatelský řetězec.

„Skupina Renishaw velmi dobře zná prostředí a požadavky mezinárodního obchodu,“ říká William Lee, výkonný ředitel společnosti Renishaw. „Díky schopnostem a vysoké odbornosti našich zaměstnanců dokážeme čelit výzvám, které představuje odchod Spojeného království z Evropské unie.“ „Abychom zmírnili možné důsledky Brexitu pro naše zákazníky, napřeli jsme naše úsilí na zabezpečení jednoduchého doručování zásilek a zajištění přístupu k lokální podpoře,“ vysvětluje Rainer Lotz, prezident EMEA společnosti Renishaw. "Některé naše pobočky jsme re-organizovali. Nyní jsme dobře připraveni na jakýkoli scénář Brexitu."

Nejdůležitější změny:

  • Nová a kapacitně posílená logistická centra v Irsku a Německu
  • Zvýšení objemu skladových zásob v regionu EU
  • Reorganizace některých lokálních poboček
  • Dodávky z lokálních poboček namísto z Velké Británie v některých zemích
  • Harmonizovaný EUR ceník pro všechny země EU

Co tyto změny přinášejí našim zákazníkům:

  • Můžeme vás ujistit, že ani po Brexitu nedojde k žádným zpožděním dodávek ani ke zhoršení našich obvyklých dodacích lhůt pro zboží nebo služby.
  • I nadále budete moci objednávat zboží i služby v místních pobočkách za jednotné ceny platné po celé EU. Zboží vám bude dodáno buď přímo z lokální pobočky Renishaw nebo z EU. Máte-li jakékoli dotazy ohledně Brexitu, obraťte se prosím na lokální zastoupení Renishaw

Dokumenty ke stažení

Chcete-li zskat vce obrazu, vide nebo informac o spolecnosti Renishaw a jejch produktech, navtivte n mediahub.