Přeskočit navigaci

Příslušenství

Společnost Renishaw nabízí množství pomocného vybavení pro systémy aditivní výroby a pro maximální využití jejich možností.

Technologie TEMPUS™: Zkracuje výrobní časy až o 50% bez kompromisů ohledně kvality dílce.

Technologie TEMPUS je nový skenovací algoritmus pro systémy pro aditivní výrobu z kovu řady RenAM 500, který významně zvyšuje produktivitu aditivní výroby (AM), v některých případech až o 100%. Kvalita dílce není ovlivněna.

Zákazníkům AM společnosti Renishaw přináší úspory nákladů sovisející se zkrácením výrobních časů a tím i nižší náklady na dílec.

Kliknutím se se dozvíte více.

Optický verifikační systém (OSV) systémy aditivní výroby řady RenAM 500.

Optický verifikační systém (OSV) představuje inteligentní a bezproblémový způsob zavedení procesu kontroly kvality do průběhu AM výroby, v čase a četnosti, které vám vyhovují.

OSV se vztahuje k uživatelsky přátelským testům, které mohou naši zákazníci řady RenAM 500 aplikovat na svých strojích pro kontrolu a kalibraci ohniska, výkonu a skenovacího pole laserových systémů.

Kliknutím se se dozvíte více.

Pracovní prostor sníženého objemu (RBV) pro systémy aditivní výroby Renishaw

Pomocný RBV byl navržen tak, aby snadno zapadl do pracovních prostorů systémů AM společnosti Renishaw. Snadnou montáž a demontáž může provádět uživatel.

RBV umožňuje
rychlé testování a vývoj parametrů v reálném čase, což zrychluje materiálové
vývojové iterace.

Stáhněte si níže uvedený katalogový list nebo se spojte s námi.

Dodávky příslušenství

Ohledně kompletní nabídky pomocného vybavení pro každodenní provoz vašich AM systémů kontaktujte vaše místní obchodní zastoupení společnosti Renishaw.

Společnost Renishaw má celosvětovou síť prodeje a technické podpory.

Ke stažení