Přeskočit navigaci

Případové studie kalibračních aplikací

Laserová měření a měření ballbar, analytická a diagnostická řešení Renishaw pomohla během více než 30 let tisícům uživatelů zdokonalit vlastnosti jejich řešení.

Bez ohledu na to, zda jste uživatel, výrobce obráběcích strojů nebo poskytovatel servisu a údržby, kalibrační systémy společnosti Renishaw vám pomohou provádět vaši činnost kvalitněji.

Podívejte se, jak naši zákazníci využívají předností kalibračních produktů Renishaw.

Aplikace laserového systému

Aplikace laserového interferometrického systému Renishaw jsou mimořádně pestré. Laserové interferometrické systémy jsou hojně používány pro komplexní posuzování přesnosti obráběcích strojů, souřadnicových měřicích strojů (CMM), ale uplatnily se i v mnoha aplikacích ve výzkumu a při vyhodnocování pohybových systémů; prakticky všude tam, kde je vyžadována mimořádně vysoká přesnost, opakovatelné a sledovatelné měření.

Vyrovnávací laserový systém Renishaw XK10 představuje dokonalé řešení. Nejen že významně zvyšuje naši efektivitu, ale je také zárukou přesnosti. Během předvádění techniky společnosti Renishaw na nás udělalo dojem, že výsledky měření s XK10 byly srovnatelné s měřením součástí na našem CMM. Konstrukce XK10 nabízí bezdrátovou připojitelnost, což poskytuje velikou flexibilitu při nastavení i měření. Navíc dodává intuitivní protokoly, což našim zákazníkům umožňuje snadno pochopit možnosti jejich nového stroje Hurco.

Hurco Manufacturing Ltd, Taiwan

Další případové studie laseru

Použití systému ballbar

Systém QC20 ballbar společnosti Renishaw představuje nástroj, který vám poskytuje informace nezbytné k efektivnímu řízení obráběcích operací, ať pracujete ve výrobě, údržbě, konstrukci, plánování nebo zajišťování jakosti.

Není žádným překvapením, že při takovém počtu různých zákazníků a potenciálních přínosů je i tolik různých případů úspěšného použití systému ballbar.

Znalosti možností stroje ještě před zahájením obrábění umožňuje minimalizovat zmetkovitost a prostoje stroje. To umožňuje vysokou kvalitu dílců a produktivitu při udržení nízkých výrobních nákladů. A právě to vše přináší štíhlá výroba (Lean Manufacturing) - vyšší finanční efekt.

Nemcomed (USA)

Další případové studie ballbaru