Přeskočit navigaci

Primo™ Credit Token (žeton Primo)

Co je žeton Primo™ Credit Token?

Cenu, kterou za systém Primo zaplatíte určujete sami tím, jak mnoho systém používáte. Náklady tvoří pouze pořízení žetonu Primo s kreditem na 6 měsíců.

Jeden žeton s kreditem na 6 měsíců je součástí dodávky celého systému Primo, takže si přínos systému můžete ověřit dřív, než zakoupíte další kredit.

Co žeton Primo Credit Token nabízí?

  • Dosáhnete-li zvýšení produktivity, náklady na kredit se pravděpodobně rychle zaplatí samy.
  • Pokud by vám systém Primo nepřinesl očekávané úspory, nemusíte kupovat další kredit.
  • Během 6 měsíců platnosti žetonu jsou všechny součásti systému Primo chráněny proti neúmyslnému poškození programem Primo Total Protect*.

* Podle Obchodních podmínek.

Jak žeton Primo Credit Token funguje?

Systém Primo je funkční jen tehdy, máte-li k dispozici kredit.

Informace o kreditu jsou z žetonu přeneseny do Primo Interface. Po vložení nového žetonu s kreditem do systému Primo, začne rozhraní odečítat počet dnů zbývajícího kreditu a systém je funkční až do vyčerpání kreditu. Kredit lze do systému kdykoli doplnit, přičemž nový kredit bude připočten ke stávajícímu kreditu.

Při nákupu kreditu máte dvě možnosti:

  • Žeton se šestiměsíčním kreditem – Primo CREDIT-6 – umožňuje provoz systému Primo po dobu 6 měsíců. Kredit lze platit dle potřeby: pokud systém Primo v určité období neplánujete využívat, můžete zakoupení dalšího žetonu s kreditem odložit až do doby, kdy jej budete znovu potřebovat.
  • Žeton Primo s neomezeným kreditem – Primo CREDIT-U – umožňuje po jednorázové platbě neomezené používání systému Primo.

Zjistěte více