Přeskočit navigaci

Partneři a integrátoři Productivity+™

Productivity+ nabízí snadno použitelné programové prostředí pro cykly ustavení nástrojů i obrobků.

Productivity+™ API se dodává prodejcům CAM pro začlenění do jejich vlastních softwarových aplikací, které jejich uživatelům zajišťují přímé začlenění měřicích cyklů a kontrolních postupů do obráběcího cyklu.

Klíčoví partneři a integrátoři

Janus Engineering

Janus Engineering, partner certifikovaných řešení, poskytuje výrobním společnostem podporu při integraci, optimalizaci, individualizaci a školení pro řešení Siemens NX PLM. Tam, kde ostatní vidí meze možného, Janus Engineering vytváří řešení pro zvýšení efektivity výroby. Díky více než 30 rokům aktivního používání NX shromáždili jedinečné bohatství zkušeností každodenně využívaných jejich týmem v pokračujícím vývoji pro zákazníky. Výsledkem je, že se výrobní možnosti zítřka vyvíjejí z dobrých nápadů, dokonalých procesů a správných nástrojů.

Více informací získáte na stránkách www.janus-engineering.com nebo na emailové adrese info@janus-engineering.com

Janus Engineering measuring NX Cam

Mastercam

Společnost Mastercam, která je více než 35 průmyslovou špičkou, je hrdá na to, že splňuje náročné požadavky svých zákazníků poskytováním skvělých produktů za dostupné ceny. Jejich strategie je kombinací špičkového programovacího softwaru a praktických dílenských zkušeností. Mastercam nabízí softwarové nástroje CAD/CAM pro celou řadu základních i složitých programovacích požadavků, a poskytuje inovativní a všestranná řešení pro více než 250 000 instalací na celém světě v oblasti výroby forem, automobilového, leteckého i spotřebitelského průmyslu.

Více informací získáte na stránkách www.mastercam.com nebo na emailové adrese marketing@mastercam.com

Mastercam screengrab

Tebis AG

Tebis je globální tržní a technologickou špičkou v sektoru CAD/CAM a MES. Tebis poskytuje efektivně, spolehlivě a v nejvyšší kvalitě zakázkové konstrukce, plány a výrobní modely, formy a komponenty. Vyvíjíme strategie pro efektivní a spolehlivé procesy CAD/CAM a MES, které implementujeme je v zařízeních zákazníků, což jim zajišťuje technologické a konkurenční výhody. Software Tebis má intuitivní uživatelské rozhraní a je zárukou vysoké úrovně kvality a spolehlivosti výroby, i v případ složitých dílců. Díky nabídkám služby Tebis mohou zákazníci snadno zavádět nové technologie a využívat možností procesních řešení.


Více informací získáte na stránkách www.tebis.com nebo prostřednictvím e-mailu info@tebis.com

Snímek obrazovky softwaru Tebis AG