Přeskočit navigaci

OEM produkty pro Ramanovu spektroskopii

Společnost Renishaw dodává Ramanovy produkty v OEM provedení pro zástavbu do systémů jiných výrobců.

Dodavatelům a distributorům OEM zařízení můžeme poradit s integrací těchto produktů a s doplněním možnosti Ramanovy analýzy pro řešení problémů vašich zákazníků.

Společnost Renishaw vítá dotazy každé společnosti s požadavkem řešení OEM pro určitou aplikační oblast, nebo od výrobců přístrojů ohledně nových příležitostí.

Kontaktujte nás

Příklad OEM řešení Stolní Ramanův systém řady RA800.

RA800 je flexibilní, vysoce výkonná přístrojová platforma. Společnost Renishaw ji může nakonfigurovat k provádění zakázkových materiálových a chemických analýz v celé řadě aplikačních oblastí.

SA1000 OEM Raman system

Snadné používání

Díky jednoduché a snadné obsluze je řada RA800 ideálně vhodná pro rutinní práci v laboratořích, na výrobních linkách nebo v jejich blízkosti. Je navržena specificky pro uživatele, kteří nemají zkušenosti s Ramanovou spektroskopií nebo podobnými technikami.
SA1000_OEM_Raman_System

Zakázkové konfigurace

Společnost Renishaw může konfigurovat Ramanovy analyzátory RA800 v řadě variant, které se liší excitační vlnovou délkou, spektrálním pokrytím, manipulací se vzorky a softwarem. Tak lze vytvořit systém, který je optimalizován pro potřeby vašich zákazníků.
Raman image of biochemical material

Analýza vzorků

Rychlý sběr Ramanových snímků a spekter v kombinaci s automatizovaným zpracováním a analýzou dat jsou zárukou rychlého získání výsledků. Můžete identifikovat neznámé materiály, kvantifikovat frakce směsi a určovat velikost částic.

Chcete se dozvědět více?

Náš místní zástupce rád odpoví na vaše dotazy.
Můžete nás kontaktovat vyplněním formuláře nebo zasláním emailu.

Kontaktujte nás

Získejte naše nejnovější aktualizace.

Udržujte si aktuální přehled o našich nejnovějších akcích, webových seminářích, poznámkách k aplikacím a uvádění nových produktů.

Přihlaste se k odběru