Přeskočit navigaci

Nový manipulační systém QuickLoad™ zvyšuje rychlost, výkon a přesnost kontroly dílců

čtvrtek 14. února 2019

Společnost Renishaw s potěšením oznamuje uvedení manipulačního systému QuickLoad™ do své nabídky metrologických upínacích prvků. Manipulační systém QuickLoad byl vyvinut pro použití na souřadnicových měřicích strojích. Společně s upínacími deskami QuickLoad, umístěnými na obou stranách lišty pomocí rychloupínacích magnetů a polohovacích kolíků, poskytuje bezpečné upnutí kontrolovaného dílu. Cílem výměnné konstrukce lišt a desek je maximalizovat schopnost operátora stroje rychle kontrolovat a uvolňovat dílce.

Manipulační systém QuickLoad se připojuje ke stávající rodině produktů QuickLoad, včetně nabídky rohů QuickLoad corner (QLC) pro optické systémy. Je navržen pro jednoduché, rychlé a bezchybné upínání. Upínací desky QuickLoad využívají prvotřídní hliníkové eloxované alfanumericky označené desky Renishaw s tvrdou povrchovou úpravou, dodávané se závity M6 a na vyžádání M4, M8 a ¼-20. Díky široké nabídce modulárních upínacích elementů Renishaw a softwaru FixtureBuilder umožňují naše alfanumericky označené upínací desky uživateli ustavovat dílce vždy stejným způsobem. Manipulační systém QuickLoad nabízí rychlou, snadnou a opakovatelnou kontrolu dílců. Ty mohou být ustaveny na více upínacích deskách, které díky efektivnímu zakládání maximalizují kapacitu.

Více informací o manipulačním systému QuickLoad najdete na webových stránkách www.renishaw.cz/quickloadrail

Shlédnout video

Dokumenty ke stažení

Chcete-li získat více fotek, videí nebo informací o společnosti Renishaw a jejích produktech, navštivte na webu část Média.