Přeskočit navigaci

Modernizace souřadnicových měřicích strojů pro rychlejší odměřování

Renishaw Retrofit program umožňuje zmodernizovat měřicí stroj jakékoliv značky a výrazně zlepšit jeho měřicí výkon.

Rychlost a výkon – vdechněte nový život starému stroji

Díky nejnovějšímu pokroku v měření, takovému, jaký představuje inovativní technologie 5osého měření společnosti Renishaw, je upgrade možností stávajících strojů atraktivní jako nikdy předtím.

Společnost Renishaw poskytuje komplexní modernizaci CMM, která poskytuje zvýšenou produktivitu, zkrácené doby měření a větší automatizaci měřicích úloh.

Komplexní řešení – celý systém dodává a podporuje jediný dodavatel - Renishaw

Renishaw Retrofit Program přináší uživatelům všech značek souřadnicových měřicích strojů přístup k nejmodernější technologii s jistotou globálního servisu i podpory přímo od výrobce.

Základem retrofit programu jsou řídící systémy Renishaw řady UCC a výkonný metrologický software MODUS. V kombinaci s vynikajícími spínacími, skenovacími a 5osými sondami, globální podporou a certifikací UKAS pro kalibrace strojů nabízí společnost Renishaw kompletní řešení pro modernizace měřicích strojů.

Uživatelé MeasureMax*

Software MMclient je softwarový produkt, který umožňuje spuštění stávajících programů MeasureMax na souřadnicovém měřicím stroji za použití řídicího systému UCC společnosti Renishaw.

*MeasureMax je registrovaná ochranná známka společnosti Hexagon Metrology Inc.

Využijte potenciál svého souřadnicového měřicího stroje

Přečtěte si dokument popisující příležitosti, jak zvýšit schopnost a výkonnost měření stávajících souřadnicových měřicích strojů doplněním nejmodernějšího softwaru, řídicích systémů a snímacích technologií.

  • Zprávy:  Využijte potenciál svého souřadnicového měřicího stroje

    Měření je životně důležité v jakémkoli výrobním oboru, protože poskytuje důležité informace pro řízení procesů a kontrolu výrobků. Avšak starší souřadnicové měřicí stroje se mohou stát slabinou, pokud neudrží krok s měnícími se nároky na měření. Nové snímací sondy, řídicí systémy a software teď otevírají nové možnosti v modernizacích stávajících souřadnicových měřicích strojů. Původní stroj nabídne po modernizaci vyšší přesnost, rychlejší měření, větší podíl automatizace a nové schopnosti, včetně výhod programování CAD modelů. V současném ekonomickém klimatu má modernizace dobrý ekonomický a ekologický smysl.

K dostání u společnosti Renishaw nebo u našich certifikovaných montážních firem

Rozšířená záruka

Pro váš klid nabízíme pro CMM produkty až tříletou záruku. Rozšíření záruky lze sjednat během prvních tří měsíců od zakoupení. Kontaktujte svého prodejce.

Informace o produktech