Přeskočit navigaci

Aplikace pro obráběcí stroje

Jsme zainteresovaní na vývoji celé řady aplikací pro obráběcí stroje, které našim zákazníkům usnadní instalaci, konfiguraci, používání a údržbu našich systémů.

Aplikace pro chytré telefony jednoduchým a pohodlným způsobem poskytují uživateli informace na dotyk prstu. Naše bezplatné aplikace, které jsou globálně dostupné v celé řadě jazyků, jsou velmi vhodné pro začínající a méně zkušené uživatele.

Aplikace pro obráběcí stroje lze hladce začlenit do celé řady CNC řídicích systémů. Aplikace se instalují do CNC řízení na základě Microsoft® Windows® nebo do tabletů s Windows, připojených k řízení přes Ethernet.

Aplikace pro chytré telefony a obráběcí stroje, s dotykovým ovládáním a intuitivním designem, přinášejí výrazné výhody uživatelům sond pro obráběcí stroje.

Aplikace pro chytré telefony

Používání mobilních zařízení – chytrých telefonů a tabletů – a aplikací pro ně se stalo běžnou součástí každodenního života. Společnost Renishaw si uvědomuje potenciál využití těchto technologií v průmyslu. Proto vyvinula řadu mobilních aplikací pro uživatele měřicích sond pro obráběcí stroje.

Logo aplikace Trigger Logic



Aplikace Nastavení sondy

Aplikace Nastavení sondy umožňuje uživatelům sond Renishaw rychleji a snáze přizpůsobit nastavení sondy konkrétním požadavkům bez nutnosti dodržování tradičních tištěných návodů.

Funkce a výhody:
  • Vhodné pro sondy jak s optickým, tak s rádiovým přenosem signálu - včetně nástrojových sond
  • Nová technologie Opti-Logic™ používá světelné impulzy pro vysílání a příjem nastavení sondy z chytrého telefonu do sondy obráběcího stroje a zjednodušuje tak proces konfigurace.
  • Aplikaci lze využít i k párování rádiových sond s jejich příslušným interfacem
  • Další pomoc poskytuje textová nápověda, obrázky a animace.
Ikona App Store Ikona Google Play K dispozici také v Číně prostřednictvím Tencent a Huawei.
Aplikace GoProbe

Aplikace GoProbe

Aplikace GoProbe vytvoří pouhými několika rychlými dotyky měřicí postup. Stačí jen vybrat požadovaný cyklus a vložit data do vstupních polí. Výsledkem je jednořádkový příkaz, který je zadán do CNC řízení.

Funkce a výhody:

  • Vytvoří pouhými několika rychlými dotyky jednořádkový příkaz, používaný technologií GoProbe.
  • Další pomoc poskytuje textová nápověda, obrázky a animace.
  • Podporuje širokou škálu CNC řídicích systémů

Ikona App Store Ikona Google Play
K dispozici také v Číně prostřednictvím Tencent a Huawei.

Logo aplikace NC4

Aplikace NC4

Aplikace NC4 zjednodušuje konfigurování a podporu bezkontaktních nástrojových sond řady NC4. Technici mají záchytný bod úloh pro údržbu a odstraňování závad na dotyk svých prstů.

Funkce a výhody:

  • Pokyny usnadňující instalačním technikům konfigurování systému NC4
  • Animace s jasným výkladem běžných úloh údržby
  • Jasné pokyny ukazující podobný postup odstraňování závad

Ikona App Store Ikona Google Play
K dispozici také v Číně prostřednictvím Tencent a Huawei.

Ikona aplikace HP arms

Aplikace HP arms

Aplikace HP arms poskytuje technikům interaktivní podporu pro použití s řadou vysoce přesných ramen Renishaw pro ustavování nástrojů. Aplikace usnadňuje konfiguraci, údržbu a odstraňování závad díky názorným animacím a podrobným pokynům.

Funkce a výhody:

  • Podporuje vysoce přesná ramena pro ustavování nástrojů HPMA, HPPA a HPRA
  • Názorné animace a podrobné pokyny
  • Obsahuje konfiguraci, údržbu a odstraňování závad ramene a RP3

Ikona App Store Ikona Google Play
K dispozici také v Číně prostřednictvím Tencent a Huawei.

Aplikace na CNC stroji

Výrobní prostředí se rychle rozvíjí a řídicí systémy pro obráběcí stroje na základě Microsoft® Windows® se stávají běžnou záležitostí.

Tyto řídicí systémy s dotykovým ovládáním nám nabízejí dokonalou platformu pro vývoj aplikací pro stroje, které podporují možnosti snímání na obráběcím stroji.

Logo_Set_and_Inspect

Set and Inspect

Set and Inspect je jednoduchá a intuitivní aplikace snímacích sond určená zákazníkům, kteří požadují jednoduše řešené snímání. Integrovaná nápověda uživateli umožňuje snadno vytvářet měřicí postupy, ať už se jedná o ruční spouštění, jednotlivé cykly nebo plně automatické měřicí programy.

Funkce a výhody:

  • Vyžaduje minimální zácvik a produktovou dokumentaci
  • Automaticky generuje strojový kód
  • Podporuje cykly pro ustavení dílce, kontrolu a ustavení nástrojů
Logo aplikace Reporter

Reporter

Reporter je doplňující aplikace, navržená pro rychlé a snadné zobrazení měřených dat součásti. Může zobrazovat výsledky měření z programů generovaných aplikací Set and Inspect, jakož i z měřicích postupů Inspection Plus.

Funkce a výhody:

  • Rychlé zobrazení vyhovujících a nevyhovujících měřených dat na stroji
  • Zobrazení trendů měření pro každý snímaný díl
  • Výsledky lze zobrazit živě během měření dílu

Uživatelé, kteří nemají systém na bázi Windows, mohou nainstalovat aplikaci Set and Inspect a Reporter na tablet s Windows a propojit s CNC systémem pomocí Ethernetové přípojky. Zjistěte jak!

Set and Inspect přispívá ke zdokonalení výrobních procesů

Podívejte se, jak naši zákazníci používají naši nabídku aplikací k obráběcím strojům pro zjednodušení jejich výrobních procesů.

Nová řídicí jednotka Hartrol Plus byla navržena pro snadnou obsluhu našich strojů. Set and Inspect je výborný doplněk, protože jeho grafické uživatelské rozhraní znamená, že operátoři mohou snadno programovat snímací cykly pro obráběcí stroje.

Hartford (Taiwan)

Android a Google Play jsou ochranné známky společnosti Google Inc.
Apple a logo Apple jsou ochranné známky společnosti Apple Inc. registrované v USA a dalších zemích. App Store je servisní známka společnosti Apple Inc. registrovaná v USA a dalších zemích.