Přeskočit navigaci

Komponenty a sestavy v automobilovém průmyslu

RMP600 ve Tridan Engineering

Přesnost je hlavním důvodem proč používáme technologii Renishaw. Myslím, že bychom bez jejich sond nedokázali udělat ani polovinu toho co děláme.

Tridan Engineering (UK)

NC4+ Blue – bezkontaktní nástrojová sonda pro měření na stroji

Nástrojová sonda Renishaw NC4+ Blue je prvním průmyslovým využitím modrého laseru k tomuto účelu. Řešení, které navíc obsahuje zdokonalenou optiku je přihlášeno k patentové ochraně. Výsledkem je výrazné vylepšení přesnosti měření nástrojů a v důsledku také přesnější a účinnější obrábění součástí.

Nástrojová ramena pro soustruhy

Pro měření nástrojů a detekci poškozených nástrojů na 2osých a 3osých CNC soustruzích a bruskách. Zkracuje doby seřizování až o 90% a zlepšuje řízení procesů.

5osý spínací dotykový systém PH20

Unikátní „doteky hlavy“ PH20 umožňují snímání měřicích bodů pouhým pohybem hlavy a ne celým ráme měřicího stroje. Body lze snímat rychleji, s vyšší přesností a opakovatelností.

Technologie RENGAGE™

Rodina sond Renishaw pro obráběcí stroje s technologií RENGAGE nepřekonatelným 3D měřicím výkonem a submikronovou opakovatelností kombinuje přesné silikonové tenzometrické snímače s velmi kompaktní elektronikou pro dosažení vynikajícího výkonu. Tyto sondy se výborně hodí k měření složitých tvarů a kontur. Jejich vlastnosti jsou ideální v kontrole dílců po tváření, lisování a v leteckém průmyslu. Velmi nízká spínací síla pomáhá eliminovat poškození povrchu a tvaru, díky čemuž se sonda ideálně hodí pro kontrolu křehkých obrobků.

Kontrolní roboty pro měření a řízení procesů v dílenském prostředí

Data naměřená kontrolním systémem Equator™ lze ve zpětné vazbě ihned využít pro řízení procesu. Obráběcí stroj automaticky změní korekci nástroje na základě skutečných rozměrů hotového dílce. Data získaná systémem Equator lze používat pro opakovatelnou a spolehlivou aktualizaci korekcí nástrojů a kompenzovat tak obvyklé příčiny nestability procesu, například opotřebení nástroje a teplotní drift.

Kontrolní měření tělesa čerpadla kontrolním systémem Equator

Kontrolní systém Equator zaručuje, že přesné součásti budou vyrobeny v požadovaných tolerancích a za přijatelných nákladů.