Přeskočit navigaci

Spalovací motory

Případová studie Kawasaki CMM - REVO v akci

Skenovací schopnosti systému REVO nám umožňují mnohem rychleji zachytit tvarové chyby dílců bez časových ztrát. To nám umožnilo být mnohem proaktivnějšími při zjišťování problémů kvality ve velmi raném stádiu.

Kawasaki (USA)

REVO® pro výrobu pohonných jednotek

Globální výrobci pohonných jednotek trvale posouvají hranice možností v hromadné výrobě motorů, na které jsou kladeny neustále větší požadavky legislativy i zákazníků.

Díky 5osému polohování systému REMO a možnosti měření drsnosti povrchu v průběhu rozměrové kontroly jsme schopni komplexně kontrolovat díly jako vrtání válců, ložiskové čepy a vodítka ventilů.

Sonda RFP fringe probe - součást 5osého multisenzorového systému REVO® pro souřadnicové měřicí stroje

Nová bezkontaktní sonda RFP je určena pro měření obecných tvarových ploch a složitých geometrických tvarů. Umožňuje rychlé měření tvarových ploch s vysokou hustotou bodů.

Na rozdíl od jiných bezkontaktních systémů využívajících strukturovaného světla nevyžaduje sonda REP žádné referenční značky pro spojení dat z různých oblastí, protože to systém REVO provádí automaticky.

NC4+ Blue – bezkontaktní nástrojová sonda pro měření na stroji

Nástrojová sonda Renishaw NC4+ Blue je prvním průmyslovým využitím modrého laseru k tomuto účelu. Řešení, které navíc obsahuje zdokonalenou optiku je přihlášeno k patentové ochraně. Výsledkem je výrazné vylepšení přesnosti měření nástrojů a v důsledku také přesnější a účinnější obrábění součástí.

Nástrojová ramena pro soustruhy

Pro měření nástrojů a detekci poškozených nástrojů na 2osých a 3osých CNC soustruzích a bruskách. Zkracuje doby seřizování až o 90% a zlepšuje řízení procesů.

Ultrarychlé ustavení obrobku, monitorování tvarových chyb a drsnosti povrchu

Systém SupaScan určený pro snímací systém SPRINT™, je nejrychlejším řešením pro ustavování obrobku a rozměrovou kontrolu na trhu. Monitorovat lze drsnost povrchu dílce a jeho tvarové chyby. To významně rozšiřuje možnosti řízení procesu na obráběcím stroji.

Měření ojnice kontrolním robotem Equator™

Kontrolní systém Equator™ je zárukou, že součásti, které jsou prvkem důležitých sestav budou vyrobeny v požadovaných rozměrech. Navíc v kontrolovaném procesu a při nízkých nákladech.