Přeskočit navigaci

Diagnostický systém robotu pro průmyslovou automatizaci

RCS T-90 je diagnostický systém robotu pro průmyslovou automatizaci společnosti Renishaw. Dokáže identifikovat příčiny nedostatečného výkonu robotu. Prozkoumejte, jak systém poskytuje komplexní testy pro zachycení důležitých diagnostických informací.

Co provádí RCS T-90?

RCS T-90 zajišťuje pokročilou kalibraci a diagnostické testy pro údržbu a kontrolu stavu robotů. Stativovou konfiguraci RCS T-90 tvoří tři ballbary. Slouží k provádění různých testů softwarem RCS Software Suite.

Dotazy k RCS T-90

Diagnostický systém robotu pro průmyslovou automatizaci RCS T-90 společnosti Renishaw, umístěný uvnitř pracující robotické buňky.

Porozumějte více diagnostickému systému robotů RCS T-90

Produkty a software pro průmyslovou automatizaci umožňují snímat a používat důležité diagnostické informace o vašem systému.

Porozumějte výhodám systému RCS T-90

RCS T-90 nabízí specifické testy pro rychlou identifikaci odchylek uložených offsetů kloubů. To umožňuje rychlý remastering robotu na místě a vynulování chyb vnesených nesprávnými úhly kloubů. Přispívá to k celé řadě předností automatizace:

Oranžová ikona ruky držící hodinky a tři mince


Ušetřete čas a náklady

Záznamem zhoršení výkonu robotu lze minimalizovat neplánované prostoje.

Oranžová ikona cíle


Jednoduchý, sledovatelný servis

Umožnění minimálního opakovaného učení nových programů a snadný přesun kompletních buněk mezi lokalitami.

Oranžová ikona tří osob


Jednoduché použití

Práce s naším intuitivním softwarem robotu RCS T-90 standardizuje testy, takže je může používat kterýkoli operátor robotu.

Oranžová grafika zvlnění

Časté dotazy k RCS T-90

Jaký druh robotů podporuje systém RCS T-90?

Naše knihovna podporovaných robotů narůstá. Nyní podporujeme šestiosé průmyslové roboty čtyř hlavních výrobců robotů. Fanuc, Kuka, ABB a Yaskawa s celou řadou řídicích jednotek a modelů robotů.

Pro další informace o novém vývoji a podporovaných robotech vyplňte níže uvedený formulář dotazů.

Jak se liší nová nulová poloha od mechanické nulové polohy kloubů?

Nulová poloha mechanických kloubů se může časem zhoršovat a nemusí být nadále spolehlivá. Řada zákazníků těží z předností ustavení základny pro interní použití. To navíc pomáhá při přemístění na zákazníkovu lokalitu.

Lze obnovit provoz robotické buňky automaticky?

RCS L-90 a T-90 jsou navrženy jako nástroje pro použití na místě. Prozkoumejte naše snímací systémy pro průmyslovou automatizaci. Umožňují trvalé začlenění metrologie v rámci buňky. To nám umožňuje sledovat trendy a automaticky obnovit provoz po kolizích.

Dokumenty ke stažení

 

Dotazy k RCS T-90

Vyplňte níže uvedený formulář ohledně dotazů na možnosti nákupu nebo k získání dalších informací o RCS T-90.