Přeskočit navigaci

Zakázkové přesné doteky pro metrologii

Vlastní konstrukční tým Renishaw může vyvinout zakázkové doteky, pokud vám nevyhovuje naše nabídka standardních výrobků.

Řešení pro optimální měření

My v Renishaw jsme pyšní na to, že víme vše co je potřeba vědět o dotecích. Doteky byly klíčovým prvkem našich měřicích systémů od roku 1973, kdy společnost Renishaw představila svoji úplně první spínací dotekovou sondu. Naše rozsáhlá nabídka doteků, vyvíjená našimi odborníky mnoho let, pokrývá standardní i zakázková řešení.

U mnoha měřicích úloh spočívá řešení ve správné volbě doteku. Volba doteku ovlivňuje přístup k prvkům obrobku, kontrolní časy i výkonnost sondy. Během návrhu zakázkového doteku jsou pečlivě zvažovány všechny aspekty. Optimalizace výkonu sondy pro vaše specifické aplikace zahrnuje ideální volbu materiálu kuličky a dříku.

Víte o tom, že máme službu zaměřenou na návrh doteku na míru?

Oddělení doteků společnosti Renishaw nabízí jedinečné služby. Poskytujeme úplné řešení zakázkových doteků pro široké spektrum souřadnicových měřicích strojů, obráběcích strojů, měřicích systémů Equator™ a skenovacích aplikací, pro které nejsou vhodné standardní doteky.

Navrhli jsme více než 14 000 zakázkových doteků vyhovujících snímacím aplikacím a průmyslovým odvětvím na celém světě. Letecká, automobilová i hromadná výroba jsou pouze některá průmyslová odvětví s nimiž pracujeme.

Kontaktujte nás

Specializujeme se na výrobu zakázkových výrobků odpovídajících potřebám zákazníků. Konzultujte s naším týmem otázky přesnosti, měření prvků, dodací lhůty a nákladů.

Vyžádejte si výrobu doteku na zakázku

Naše robustní a spolehlivé doteky poskytují vynikající výkon a přesnost v každé situaci. Díky našim znalostem a zkušenostem jsme schopni dodat dokonalé řešení odpovídající vašim požadavkům.

Prozkoumejte zakázkovou výrobu doteků a výrobní služby společnosti Renishaw

Věříme, že výběr správného doteku by měl být snadný. Náš konstrukční tým je připraven podpořit vás a vést celým procesem od začátku do konce.

Na základě vašich individuálních požadavků je schopen poskytnout vám rady, jaký typ doteku bude nejvhodnější. Může vás provést různými aspekty konstrukční uspořádání doteku a výběrem podle výkonu, čištění, volby materiálu a kalibrace.

Navíc vám může odpovědět na každý dotaz ohledně následujících témat a zajistit tak vaše správné rozhodnutí:

  • Jak je měření ovlivněno změnami teploty.
  • Jak kalibrovat dotek.
  • Problémy adhezního a abrazivního opotřebení.
  • Kdy a proč je nutno dotek vyměnit.
  • Proč byste měli dotek čistit a jak se to provádí.
Těšíme se, že s vámi budeme konzultovat vše kolem doteků. Těšíme se na všechny otázky.

Aditivně vyráběné doteky

Obrázek aplikace: Zakřivený dotek REVO vyrobený aditivní technologií 3D tisku kovu (AM)

Aditivní výroba z kovu (AM) je všestranná a výkonná technologie. Umožňuje nám vyrobit komponenty a díly, které nelze vyrobit tradičními výrobními postupy.

Příkladem mohou být složité tvary s vnitřními podpůrnými strukturami a mřížkami, které jsou současně lehké a silné. To vše je příznivé pro použití opakovatelné metrologii.

Doteky vyrobené aditivní technologií 3D tisku kovu (AM)mohou být vytvořeny a upůsobeny prakticky pro libovolnou aplikaci. Zakázkové doteky pro metrologické aplikace poskytují více možností měření než kdykoli dříve.

Všechny aditivně vyráběné doteky jsou navrženy a vyráběny přímo ve firmě Renishaw, což zaručuje krátký čas přípravy a vysoký standard kvality.

Navrhneme pro vás dotek a 3D tiskem jej aditivně vyrobíme.

Zjistěte více informací o aditivně vyráběných dotecích na zakázku

Diamantové doteky OPTiMUM™

Diamantové doteky OPTiMUM™

Doteky s diamantovým povlakem poskytují dlouhodobý skenovací výkon v náročných aplikacích. K výhodám patří delší životnost a snížení prostojů při rekalibraci a kontrole.

Kuličky s diamantovým povlakem si zachovávají kulovitost při skenování na abrazivních površích. Během skenování dílce netrpí `ubýváním` materiálu nebo předčasným opotřebením.

Doteky s diamantovým povlakem navrhneme podle vašich potřeb. Mohou být vyrobeny s různými rozměry závitu a materiály dříku. Rozsah rozměrů kuličky je od 1,5 mm až do 8 mm dle potřeb vaší aplikace.

Diamantové doteky OPTiMUM jsou navrženy a vyráběny v Renishaw, což zaručuje krátký čas přípravy a vysoký standard kvality.

Při hledání vhodného metrologického řešení dle potřeb vaší aplikaci s vámi budeme úzce spolupracovat.

Více informací o diamantových dotecích OPTiMUM™

Galerie aplikací zakázkových doteků

  • Custom styli
  • FARO Crank custom stylus
  • CAD image of custom stylus with ruby ball
  • M8 Extension with pointer stylus
  • Custom star stylus
  • Custom cross stylus
  • Křídlový dotek na zakázku
  • Komolý dotek na zakázku
  • Zalomený dotek na zakázku
  • Diskový dotek na zakázku

Kompletní servis

Nabídka doteků Renishaw je vyčerpávající. Podívejte se na naše stránky přesných doteků pro metrologii, kde získáte další informace.

Pokud v našem obsáhlém katalogu standardních řešení nemůžete najít vhodný výrobek, požádejte nás o jeho výroby na míru. Naše týmy mají rozsáhlé znalosti a zkušenosti s návrhem a výrobou zakázkových výrobků, vyhovujících vašim specifickým požadavkům.

Díky modernímu managementu změn a konstrukčním systémům můžeme převzít kontrolu výroby složitých konstrukcí. Navíc můžeme čerpat z více než 60 let kolektivních konstrukčních zkušeností. Náš tým může zaručit přesnost, spolehlivost a legislativní požadavky vašich doteků Renishaw.

Za účelem maximalizace kvality a výkonu snímání vždy doporučujeme používat doteky Renishaw. Díky použití prvků ze sériově vyráběných doteků snižujeme cenu a termín dodání atypických doteků na minimum.

Naši zákazníci nás často vyzývají k vytvoření inovativních konstrukcí. Spojte se s námi a podívejte se, co pro vás můžeme vyvinout.

Výukový průvodce přesnými doteky

Porozumějte klíčovým technickým informacím o volbě a použití správného typu, materiálu, konstrukčního uspořádání a kalibrace.

Stažení našeho výukového průvodce