Přeskočit navigaci

Charakteristiky v případových studiích se společností Renishaw

Případové studie jsou výborným prostředkem k vybudování a posílení značky i pověsti v povědomí široké veřejnosti. Jestliže jste úspěšně použili řešení společnosti Renishaw a rádi byste svoje zkušenosti představili, rádi o vás uslyšíme.

Dobrozdání zákazníků

Práce se společnosti Renishaw při vytvoření této případové studie byla kladnou zkušeností pro náš tým zde v Metecno. Komunikace mezi našimi dvěma společnostmi byla skvělá a vše probíhalo podle plánu díky přesnému časovému rozvrhu navrženému společností Renishaw a jejímu flexibilnímu a přátelskému přístupu ke spolupráci.

Výsledný obsah případové studie je vyvážený a my jsme opravdu potěšeni dobrou reprezentací obou společností, která je výborným příkladem efektivní spolupráce SME s velkým podnikem. Jsme nadšeni, že můžeme nabídnout tuto účinnou případovou studii k použití a sdělit co největšímu počtu osob, že jsme hrdí na použití produktů špičkového výrobce měřicích systémů. Nezbytná práce navíc byla skutečně hodnotná a my nebudeme měnit úvahy o procesu případové studie společnosti Renishaw. I kdyby jen toto bylo snadnou spoluprací s jinými společnostmi.

Metecno Oy (Finsko)