Přeskočit navigaci

Automatizace, robotizace a modernizace přímo na stánku Renishaw, MSV Nitra 2016

Pokud to výrobní proces umožňuje, automatizace je ideální volbou jak výrobu zrychlit, zpřesnit a zamezit prostojům nebo chybám obsluhy. Na stánku Renishaw budete mít možnost vidět praktickou ukázku automatizace od obrábění až k vyhodnocení výstupní kontroly.

Renishaw s.r.o. na veletrhu MSV Nitra 2016

Letošní expozice společnosti Renishaw (hala M2, stánek 030) se ponese v duchu automatizace, robotizace a modernizace.

Na několika čtverečních metrech představíme ukázku plně automatizované výroby. Obráběcí stroj osazený měřicími sondami Renishaw pro mezioperační kontrolu, manipulační robot a kontrolní stanice Equator™. Vše propojené do inteligentního řetězce, kde výsledky měření rozhodují o dalším postupu výroby.

Přímo na stánku si navíc budou moci návštěvníci vyzkoušet jednoduchost ovládání kontrolního systému Equator ve verzi s dotekovou sondou a novým intuitivně ovládaným softwarem INTUO™.

Jediné pětiosé měření na MSV Nitra!

Měřicí hlavici PH20 a možnosti modernizace souřadnicových měřicích strojů s představením nové generace metrologických programů, softwarem MODUS 2™, předvedeme v části pro souřadnicové měřicí stroje.

A Renishaw má i jedno překvapení pro ty, kteří si vždycky přáli na svém obráběcím stroji sondy používat a z různých důvodů se k tomu nikdy neodhodlali.

Navšitve stánek Renishaw a dozvíte se víc. Těšíme se na setkání.