Přeskočit navigaci

Řešení pro 3D tisk z kovů

Sázka na 3D tisk z kovu

Pro nás bylo velice důležité, že jsme pracovali s technologickou společností, která rozumí výrobě, nikoli se společností 3D tisku vyrábějící tiskárny; rozdíl vypovídá o tom, jak naše tiskárny fungují.

3D Metalforge (Singapur)

RenAM 500Q: Produktivní 3D tiskárna pro tisk z kovu společnosti Renishaw se čtyřmi lasery

RenAM 500Q je 3D tiskárna pro tisk z kovu společnosti Renishaw vybavená několika lasery. Tiskárna je vybavena čtyřmi lasery, každý o výkonu 500 W. Paprsek každého z laserů obsáhne celý pracovní prostor. RenAM 500Q nabízí výrazně větší rychlost produkce, významně vyšší produktivitu a nižší náklady na vyrobený dílec.

Software QuantAM

Software QuantAM je navržen specificky pro 3D tiskárny společnosti Renishaw. Umožňuje těsnější integraci s řídicím systémem stroje. Navíc disponuje funkcí rychlé a spolehlivé kontroly připravených souborů (build files) před tiskem. A to včetně souborů připravených v softwarových aplikacích jiných výrobců, exportovaných ve formátu STL.

Komplexní 3D tisk z kovu ve společnosti Atherton Bikes

Díky naší vedoucí pozici v oblasti metrologie jsme dokonale připravení podporovat naše zákazníky při vývoji komplexních řešení. Od optimalizace konstrukce, přes 3D tisk až po obrábění a post-procesní technologie. Nová řada jízdních kol společnosti Atherton Bikes se vyrábí z karbonových trubek a závěsů, které jsou vyráběny vysoce výkonným systémem multilaserovým systémem Renishaw RenAM 500Q.

Software QuantAM Dental

Specializovaný software pro přípravu datových souborů pro 3D tisk z kovu dentálních korunek, můstků a vyjímatelných zubních protéz

Technologie 3D tisku z kovu se stávají v CAD/CAM dentálních laboratořích, kde je efektivita procesu extrémně důležitá, stále běžnější.