Přeskočit navigaci

Školení pro Ramanovy systémy

Přejeme si, abyste využívali plný potenciál vašeho Ramanova systému a používali jeho nejnovější funkce a možnosti. Prozkoumejte naši nabídku různých možností školení, které vám umožní tohoto cíle dosáhnout.

Školení Ramanova softwaru

Uživatelské školení spektroskopie

Využijte maximálně potenciálu vašeho Ramanova přístroje a zjistěte více o jeho vlastnostech a schopnostech. Navštivte naše uživatelské školicí zařízení a získejte přístup ke školicím dokumentům, videím a dalším prostředkům.

Registrace Přihlášení

Online ukázky Ramanových systémů

Raman Revealed

Intenzívní školicí kurz, kde se naučíte jak využívat výkonné techniky zpracování a analýzy dat pomocí softwaru WiRE™ a jak je používat ve vašich experimentech.

Více informací

Zakázkové školení

Jsme schopni poskytovat školení specifiky upravené potřebám vaší aplikace. Tato školení realizuje náš aplikační tým buď přímo u vás nebo ve školicím středisku Renishaw. Konzultujte vaše specifické požadavky s místním zastoupením Renishaw.

Kontaktujte nás

Raman connect

Pravidelné články

Zjistěte možnosti Ramanovy spektroskopie prostřednictvím blogů, názorů a vědeckých článků aplikačních specialistů společnosti Renishaw a našich zákazníků na celém světě.

Více informací

Raman webinar on computer with headphones

Webové semináře

Získejte cenné informace od našeho celosvětového týmu aplikačních specialistů. Sledujte živé prezentace nebo prezentace na vyžádání o našich produktech a široké nabídce aplikačních oblastí.

Více informací