Přeskočit navigaci

Profesionální přístup k minimalizaci rizika

My v Renishaw jsme přesvědčeni, že zákazníci, kteří se rozhodli pro modernizaci měřicího stroje mají právo očekávat stejně profesionální přístup a stejnou kvalitu, jako kdyby si pořídili nový stroj. Náš retrofit program je zaměřen právě tímto směrem.

Záruka výkonu

XL-80 a operátor Prvním krokem je důkladná prohlídka stávajícího měřicího stroje a zhodnocení jeho stavu po mechanické i elektrické stránce. Tato prohlídka v kombinaci s rozsáhlými zkušenostmi společnosti Renishaw se všemi značkami souřadnicových měřicích strojů nám umožňuje zaručit určitou úroveň výkonnosti modernizovaného stroje. Dříve než uzavřete smlouvu, budete přesně vědět, co můžete od svého modernizovaného souřadnicového měřicího stroje očekávat.

„Plug and play“ instalace

Elektrické zapojení řídicího systému UCC Společnost Renishaw si s realizovanými modernizacemi CMM vybudovala rozsáhlou databázi znalostí, díky které může nabízet „plug and play“ řešení pro většinu typů měřicích strojů. Základem těchto řešení je univerzální řídicí systém Renishaw UCC.  Rozvaděč řídícího systému UCC je uzpůsoben tak, aby umožňoval připojení původních kabelů mnoha typů měřicích strojů přímo na konektory nového řízení. Díky tomu se při modernizaci ušetří mnoho hodin práce na elektroinstalaci.

Certifikovaná kalibrace

Snímek obrazovky kalibrace stroje pomocí UCCAssist Společnost Renishaw je držitelem certifikátu UKAS dle ISO 17025. Naši zákazníci se tedy mohou spolehnout na přesnost svého modernizovaného stroje. Každý modernizovaný stroj je uveden do provozu s osvědčením o kalibraci UKAS podle ISO 10360-2.

Certifikace UKAS

Využijte potenciál svého souřadnicového měřicího stroje

Přečtěte si dokument popisující příležitosti, jak zvýšit schopnost a výkonnost měření stávajících souřadnicových měřicích strojů doplněním nejmodernějšího softwaru, řídicích systémů a snímacích technologií.

  • Zprávy:  Využijte potenciál svého souřadnicového měřicího stroje

    Měření je životně důležité v jakémkoli výrobním oboru, protože poskytuje důležité informace pro řízení procesů a kontrolu výrobků. Avšak starší souřadnicové měřicí stroje se mohou stát slabinou, pokud neudrží krok s měnícími se nároky na měření. Nové snímací sondy, řídicí systémy a software teď otevírají nové možnosti v modernizacích stávajících souřadnicových měřicích strojů. Původní stroj nabídne po modernizaci vyšší přesnost, rychlejší měření, větší podíl automatizace a nové schopnosti, včetně výhod programování CAD modelů. V současném ekonomickém klimatu má modernizace dobrý ekonomický a ekologický smysl.

K dostání u společnosti Renishaw nebo u našich certifikovaných montážních firem

Rozšířená záruka

Pro váš klid nabízíme pro CMM produkty až tříletou záruku. Rozšíření záruky lze sjednat během prvních tří měsíců od zakoupení. Kontaktujte svého prodejce.

Informace o produktech