Přeskočit navigaci

Nová verze počítačového softwaru k sondám pro obráběcí centra

Software Productivity+™, dostupný od podzimu 2011, představuje unikátní řešení pro integraci měření a procesního řízení do programů pro CNC obrábění.

2. srpna 2011

Generace Sestrojená linie na 3D modelu

Software Productivity+™, dostupný od podzimu 2011, představuje unikátní řešení pro integraci měření a procesního řízení do programů pro CNC obrábění. Jelikož software Productivity+ poskytuje významné výhody oproti tradičním metodám, odstraňuje potřebu manuálního dodání snímacích cyklů do G-kódu, a namísto toho používá výběr funkcí typu „kliknutím myši“ z importovaných 3D modelů rozhraní okamžitě známého stávajícím uživatelům CAM.

Již nyní se jedná o nejvýkonnější dostupný nástroj pro měření na strojích při řízení výrobního procesu. Produktivity+, verze 1.90, dále vylepšuje své funkce a flexibilitu zahrnující další funkce pro sestrojené příkazy, zlepšenou funkčnost ve více osách, zlepšené možnosti zpráv a funkce dalších uživatelských maker.

Funkce sestrojených příkazů v rámci Productivity+ umožňuje vytvoření „virtuálních“ vlastností ze stávajících naměřených dat a je doplněna přidáním nového prvku sestrojené řádky. Dohromady tyto sestrojené příkazy (bod, kružnice, rovina a čára) jsou vhodné pro složité operace nastavování pracovního úkolu.

Konfigurace hlavy/stolu stroje Možnost práce ve více osách a podpora specifických příkazů stroje, například řídicích systémů Fanuc G68.2 a Siemens CYCLE800, byly ve verzi 1.90 také rozšířeny. Poskytují podporu programování pro kloubové stoly (nutace) a pětiosé konfigurace hlava/stůl, stejně jako standardní tříosé stroje a víceosé stroje s konfiguracemi stůl/stůl.

Výkonná funkce softwaru Productivity+ pro sestavování zpráv, která zahrnuje takové podrobnosti, jako je název prvku, typ a volitelně kontrolu vstupní/výstupní tolerance, byla také vylepšena a umožňuje proto nyní tvořit zprávy v konzistentním formátu pro všechny podporované modely řídicích systémů. Nabízí také zjednodušenou analýzu a porovnání při použití externích softwarových balíčků.

Pro uživatele, kteří vyhledávají možnost vytváření a přidávání mnoha vlastních řešení do procedur softwaru Productivity+, nabízí verze 1.90 zlepšenou funkci vlastních maker, které nyní umožňují používání výsledků k provádění aktualizací stroje.

Všechny tyto nové funkce staví na schopnosti softwaru Productivity+ umožnit uživatelům kombinovat práci se sondou a obrábění, také funkce lze automaticky kontrolovat bez potřeby externího počítače. Integrovaný kompilátor logiky umožňuje používat měření jako vstup k rozhodování o řízení procesu, což umožňuje automatické nastavení proměnných stroje a aktualizace otáčení.

Materiály ke stažení

Na všechny obrázky a texty se vztahuje autorské právo společnosti Renishaw

Registrace k odběru nových zpráv

Zaregistrujte se k pravidelnému odběru nových zpráv vydávaných společností Renishaw