Přeskočit navigaci

MODUS™ reporter

Standardní MODUS Reporter poskytuje tradiční reporty, zatímco aplikace MODUS CHART zajišťuje celobarevné kontrolní reporty s použitím modelu CAD nebo reprezentace komponent. Naměřené výsledky mohou být exportovány ve formátech vhodných pro další zpracování analýzu.

Vlastnosti softwaru MODUS™ Reporter

Přehledné a stručné grafické zobrazení výsledků

S plně uživatelsky konfigurovatelným záhlavím, štítky, textem a obrázky.

Multi-part inspection

Jedna zpráva může obsahovat kompletní historii řady dílů, včetně tabulek výsledků a statistiky.

Rychlá tvorba reportů

Nové zprávy lze rychle vytvořit buď od začátku, nebo na základě dřívějších návrhů přičemž je k dispozici průvodce, který usnadňuje tvorbu grafického návrhu stránky.

Flexibilní výměna naměřených dat

Naměřená data mohou být exportována do aplikací třetích stran v řadě různých formátů, včetně formátu Excel (CSV), ASCII textu, DMIS a XML, nebo mohou být přímo ukládána do databáze Microsoft® SQL.

Statistická analýza

Uživatelé špičkového statistického softwaru Q-DAS SPC jsou plně podporováni jednoduchým, uživatelsky konfigurovatelným rozhraním, ze kterého ze spustit studie typu 1 a 2.

MODUS™ CHART

Samostatná aplikace pro metrologický software MODUS se zdokonalenými grafickými protokoly. Software MODUS CHART zobrazuje grafické informace na skutečné pozici dílce pomocí QIF XML souborů a CAD modelu dílce.