Přeskočit navigaci

Zmodernizujte svůj souřadnicový měřicí stroj

Kompletní řešení pro všechny značky měřicích strojů, včetně značek Hexagon a Zeiss. Modernizované stroje jsou vybaveny ve všech ohledech nejmodernější technologií a mají zajištěnou podporu a servis přímo od společnosti Renishaw.

Řešení pro všechny značky souřadnicových měřicích strojů

Renishaw Retrofit Program přináší uživatelům všech značek souřadnicových měřicích strojů přístup k nejmodernější technologii s jistotou globálního servisu i podpory přímo od výrobce.

Provozní výhody, jako je zvýšená produktivita, zkrácené časy měření a vyšší automatizace měřicích úloh, jsou díky Retrofit Programu dostupné pro všechny značky souřadnicových měřicích strojů. Modernizace umožňuje uživatelům nadále používat původní stroj. Všechny důležité komponenty měřicího systému jsou však zmodernizovány s cílem dramatického zvýšení měřicího výkonu stroje.

Využijte potenciál svého souřadnicového měřicího stroje

Přečtěte si dokument popisující příležitosti, jak zvýšit schopnost a výkonnost měření stávajících souřadnicových měřicích strojů doplněním nejmodernějšího softwaru, řídicích systémů a snímacích technologií.

  • Zprávy:  Využijte potenciál svého souřadnicového měřicího stroje

    Měření je životně důležité v jakémkoli výrobním oboru, protože poskytuje důležité informace pro řízení procesů a kontrolu výrobků. Avšak starší souřadnicové měřicí stroje se mohou stát slabinou, pokud neudrží krok s měnícími se nároky na měření. Nové snímací sondy, řídicí systémy a software teď otevírají nové možnosti v modernizacích stávajících souřadnicových měřicích strojů. Původní stroj nabídne po modernizaci vyšší přesnost, rychlejší měření, větší podíl automatizace a nové schopnosti, včetně výhod programování CAD modelů. V současném ekonomickém klimatu má modernizace dobrý ekonomický a ekologický smysl.

Systémy pětiosého měření

Díky modernizaci jsou vysokovýkonné 5osé měřicí systémy REVO® a PH20™ společnosti Renishaw přístupné pro uživatele všech značek CMM. Technologie 5osého měření využívá zcela jiný princip než tradiční metody měření na souřadnicových měřicích strojích. Synchronizovaný pohyb dvou os hlavice a tří os měřicího stroje vede k minimalizaci dynamických chyb vznikajících za mimořádně vysokých měřicích rychlostí.

Modernizace REVO s autorizací ISO 17025 poskytuje až 70% úsporu doby cyklu, bezkontaktní měření a analýzu drsnosti povrchu jediným strojem CMM.

PH20 poskytuje přednosti 5osého měření aplikacím dotekového měření, kde typicky nabízí trojnásobné zvýšení průchodnosti.

K dostání u společnosti Renishaw nebo u našich certifikovaných montážních firem

Rozšířená záruka

Pro váš klid nabízíme pro CMM produkty až tříletou záruku. Rozšíření záruky lze sjednat během prvních tří měsíců od zakoupení. Kontaktujte svého prodejce.

Informace o produktech