Přeskočit navigaci

Metrologické upínací stoly

Upínací stoly Renishaw jsou kompatibilní s libovolným přenosným CMM s bílým světlem nebo laserem. Naše metrologické upínací stoly vám poskytují volnost pohybu po dílně nebo v oblasti metrologické kontroly.

Upínací stoly Renishaw

Volný pohyb v pracovním prostoru díky naší nabídce metrologických upínacích stolů, poskytuje flexibilitu montáže přenosných CMM.

Navrženo v souladu s vašimi potřebami

Modulární koncepce metrologických stolů Renishaw nabízí flexibilitu pro upevnění přenosných měřicích systémů. Zdokonalte váš měřicí proces metrologickými stoly a prozkoumejte následující výhody. Prozkoumejte přednosti volného pohybu po dílně nebo v oblasti metrologické kontroly.

Možnosti objednání

Objednávky nebyly nikdy tak snadné jako v našem internetovém obchodu 24/7. Nákupem online získáte výhodu rychlé dodávky metrologických upínacích stolů-

Nakupujte online

Stabilita

Základní deska je montážními otvory upevněna k rámu metrologického stolu, což přispívá k jeho stabilitě a tuhosti. Uživateli to rovněž umožňuje upevnit na stůl těžké dílce, aniž by se základní deska ohýbala nebo deformovala.

Mobilita

Každý stůl je vybaven čtyřmi kolečky, speciálně navrženými pro snadnou mobilitu a přesné polohování. Každé kolečko je opatřeno vysouvací podpěrou zajišťující stabilitu stolu a umožňující vyrovnání na nerovném povrchu.

Flexibilita

Pokud kontrolujete velké a těžké dílce, jsou pro to naše desky se závity M8 mimořádně vhodná; k dispozici jsou desky s roztečemi závitů 15 mm a 30 mm. Naproti tomu desky se závity M6, dodávané s roztečemi závitů 12,5 mm a 25 mm, nabízí vysokou flexibilitu a široké možnosti rozmístění součástí.

Opakovatelnost

Upínací desky s přesnou, eloxovanou základnou odolávají poškrábání a jsou velmi trvanlivé. Všechny desky jsou standardně opatřeny alfanumerickým značením pro přesné dokumentování konfigurace upínacího přípravku.

Upínací prvky

K upínání obrobků můžete použít upínací prvky ze stavebnice nebo individuálně vybrané prvky z rozsáhlého sortimentu Renishaw. Společnost Renishaw soustavně vyvíjí a navrhuje nové a inovativní prvky, které vám umožní co nejefektivnější upínání obrobků.

Bez prostojů

Naše metrologické stoly se dodávají sestavené; stačí je vybalit a začít měřit.

Pojízdná základna metrologického upínacího stolu

Nabídka metrologických upínacích stolů

Rozměry našich tří nejčastěji kupovaných stolů jsme standardizovali pro zajištění cenově výhodné a rychlejší dodávky. Tyto standardy pokrývají většinu aplikací a velikosti komponent. Existuje možnost zakoupit univerzální adaptérovou desku (R-PAACU) s volitelnými konzolami pro monitor nebo laptop.

Metrologické upínací stoly lze na požádání zakázkově upravit. S různými volitelnými možnostmi, včetně: Délky, šířky, výšky, uspořádání děr, polic nebo zásuvek, případně lze desku černě eloxovat (pro aplikace citlivé na světlo). Pro další informace kontaktujte naše místní zastoupení nebo vyplňte níže uvedený formulář zakázkového požadavku.

Uvědomte si, že naše modulární a zakázkové upínací systémy zvyšují měřicí kapacitu, opakovatelnost a přesnost měření. Lze je snadno, rychle a opakovaně sestavit. Upínací systémy Renishaw mohou být kompletním řešením vašich požadavků upínání.

Proč upínací stoly Renishaw?

Naše metrologické upínací stoly jsou navrženy pro flexibilní zdokonalení kontrolního procesu. Použijte naši modulární nabídku pro upevnění těžkých obrobků a jejich kontrolu přenosným CMM. Stoly jsou opatřeny speciálně navrženými kolečky pro snadnou a bezpečnou mobilitu i přesné polohování.

Nakupujte online

Nenašli jste co potřebujete? Zkuste to zakázkově

Zakázkové upínací stoly a zakázkové upínací stavebnice pro CMM, optické systémy a Equator™ vyvíjí a navrhuje konstrukční tým společnosti Renishaw. Ať už potřebujete zvýšit výkon měřením více dílců současně, nebo máte prvky, které jsou obtížně dostupné, můžeme vám poskytnout zakázkové řešení. Stačí vyplnit formulář zakázkového požadavku.

Další zdroje

Kontaktujte ještě dnes náš prodejní tým

Kontaktujte vaše místní zastoupení společnosti Renishaw získejte více informací a promluvte si s odborníkem.