Přeskočit navigaci

InfiniAM Central

Dálkové monitorování procesů pro systémy aditivní výroby

InfiniAM Central umožňuje nahlížet do probíhající AM výroby takřka v reálném čase a zpřístupňuje analýzu historie výroby.

Grafické zobrazení systémového senzoru a výrobních informací umožňují intuitivní hloubkovou analýzu.

Hlavní přínosy

Aktuální stav

Snímek obrazovky InfiniAM Central pro webovou stránku

Ze stránky aktuálního stavu může uživatel vidět veškeré zdroje v rámci svého AM prostředí nebo skupiny. Je zobrazen stav systému (jako je provoz, chlazení, nečinnost atd.), podrobnosti o vyráběném dílci, postup jednotlivých vrstev, hladina prášku a systémové alarmy.

Produktivita

Snímek obrazovky InfiniAM Central pro webovou stránku - Produktivita

Na stránce Produktivita jsou zobrazeny provozní časy každého AM systému, doby běhu, zastavení a chlazení. Uživatelům, které zajímá celková efektivita zařízení (OEE) to umožňuje zjistit, kde jsou možnosti pro zvýšení efektivity výroby.

Analýza dat

Snímek obrazovky InfiniAM Central pro webovou stránku analýzy dat

Stránka Analýza dat umožňuje uživatelům zobrazit živé informace z AM systému ve výrobní lince. Jednotlivé snímače mají definované prahové hodnoty, meze a body nastavení a poskytují detailní vizuální pohled do výkonu AM systému. Po výrobě lze generovat reporty poskytující detailní přehled událostí při výrobě.

Bezpečnost

Snímek obrazovky InfiniAM Central pro webovou stránku správy

Stránka správy (Admin) umožňuje správcům řídit oprávnění všech uživatelů. Díky kompatibilitě s LDAP (Lightweight Directory Access Protocol) lze systém začlenit do vaší firemní sítě.

Získejte mobilní sdělení prostřednictvím mobilní aplikace

InfiniAM Central aplikace na go image

Aplikace InfiniAM Central, dostupná pro iOS i Android, poskytuje upozornění na alarmy systému, aktuální stav i aktuální detaily výroby včetně hladiny prášku, postupu jednotlivých vrstev a historii událostí. Systémy lze monitorovat dálkově a posílat oznámení* prakticky v reálném čase**.

* upozornění vyžadují omezenou sadu informací procházejících servery Renishaw, za účelem odesílání zpráv přes služby Apple notification nebo Google's Firebase.

** skutečný čas závisí na zpoždění sítě a mobilní připojitelnosti.

Ke stažení