Přeskočit navigaci

Technická podpora softwaru FixtureBuilder

Náš software pro 3D modelování slouží pro vytváření upínacích sestav. Díky našim podrobným školicím videím a podpoře nebylo seznámení se softwarem FixtureBuilder nikdy tak snadné.

Bezplatná zkušební verze FixtureBuilder

Společnost Renishaw aktuálně nabízí zákazníkům mimořádnou příležitost vyzkoušet si software FixtureBuilder. Tento inovativní software je určen ke zjednodušení procesu navrhování a tvorby upínacích sestav.

Oprávnění pro tuto nabídku vyžaduje od zákazníků objednání metrologických stolů, upínacích sad B a C nebo objednávku přesahující určitou hodnotu. Pro zjištění, zda jste oprávněni, kontaktujte vašeho místního prodejce.

Tato nabídka umožňuje zákazníkům nejenom získat zkušenosti s pohodlím a efektivitou softwaru FixtureBuilder, ale také jim poskytuje příležitost zlepšit jejich metrologické procesy a zvýšit produktivitu.

Stáhnout software

Spusťte stažení softwaru FixtureBuilder se 12měsíční subskripcí nebo na 30denní zkoušku.

Získejte přístup k širokému spektru funkcí určených pro zjednodušení pracovních postupů a úsporu času.

Stažení a instalace softwaru FixtureBuilder nikdy nebylo tak snadné.

Stažení a aktivace softwaru FixtureBuilder

Grafické ikony FixtureBuilder 8.1

1. Přijmout subskripci

2. Instalovat FixtureBuilder 8.1

3. Vložení aktivačního kódu

4. Spustit upínání obrobků

Jak instalovat FixtureBuilder

Sledujte naše výukové video, kde se dozvíte jak instalovat software.

Školení FixtureBuilder

Vyhledejte naši řadu školicích videí s podrobným vedením některého z našich expertů na upínání. Školicí videa obsahují výklad k hlavním a snadno použitelným funkcím.

Uvědomte si, že naše modulární a zakázkové upínací systémy zvyšují měřicí kapacitu, opakovatelnost a přesnost měření. Lze je snadno, rychle a opakovaně sestavit. Upínací systémy Renishaw mohou být kompletním řešením vašich požadavků upínání.

Další výuka a podpora

Chcete rozšířit vaše znalosti softwaru FixtureBuilder? Náš tým odborníků na upínání je připraven poskytnout vám školení a podporu. Spojte se s námi a my pro vás naplánujeme vhodný termín.

Kontaktujte nás

Často kladené otázky

Je možné přenášet licence mezi počítači?

Pro přenos licence na jiný počítač nejdříve zajistěte, aby byl online. Spusťte na stávajícím počítači nástroj pro správu licencí, odstraňte licenci, klikněte na Další a na výzvu odpovězte Ano (a uložte soubor). Na novém počítači potom použijte nástroj pro správu licencí, vyberte aktivaci a licenci softwaru. Zadejte sériové číslo a kód pro aktivaci licence.

Jak mohu získat CAD model obrobku?

1) Otevřete FixtureBuilder

2) Přetáhněte správný produkt do scény FixtureBuilder

3) Klikněte na exportovaný dílec

4) Vyberte požadovaný formát, přejmenujte soubor a klikněte na Uložit.

Jak mohu vytvořit zakázkovou komponentu?

Budete potřebovat další přístup a školení. Pošlete nám email na adresu fixturebuildersupport@renishaw.com a my vám budeme schopni pomoci.

Co je režim 'large assembly mode'?

Large assembly mode je režim pouze k prohlížení (bez editace tvaru), který je snazší a rychlejší k prohlížení velkých souborů/sestav. Ve výchozím nastavení je 5000 dílců, ale v nabídce Možnosti je lze vypnout nebo editovat.

Další zdroje

Kontaktujte ještě dnes náš prodejní tým

Kontaktujte vaše místní zastoupení společnosti Renishaw získejte více informací a promluvte si s odborníkem.